Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Caroline:
--- Citat din: bitek din Luni, 24 Septembrie 2012, 16:40 ---... in rest io-s sef de trib, da-o-ncolo!).
De fapt, asta vroiam sa verific, dupa afirmatiile despre Unirii 2 catre 1. >:D
Si plus ca il are si Mica instalat :)
M-am prins. ;D
--- Terminare citat ---
Caroline:
--- Citat din: Matei din Luni, 24 Septembrie 2012, 16:21 ---si ceva pentru doamna noastra... profesoara!
--- Terminare citat ---
Multumesc, Matei!
Desenul dateaza de-acu' 20 de ani si-mi apartine, se numeste "Dans". :)
Matei:
--- Citat din: bitek din Luni, 24 Septembrie 2012, 16:40 ---Ei, pe dracu`. Bre C., da-l in ma-sa de computer, internet sau ce-o fi, pai face ce-i zic io si nu invers! Cum sa resize el cat vrea? Nu, afiseaza ce-i dau io! (atata timp cat eu respect o dimensiune maxima, ca asta e conditia lui, in rest io-s sef de trib, da-o-ncolo!). Eu am zis de Irfan pentru ca lucrez de mult cu el si il cunosc foarte bine. Plus ca e gratuit. Plus ca e mic. Si plus ca e -dupa parerea mea- cel mai bun program de gestionare a imaginilor, mult peste Picasa, ACDSee si altele de genu`.
Si plus ca il are si Mica instalat :)
--- Terminare citat ---
qed! caroline s-a prins, asa este.
--- Citat din: Caroline din Luni, 24 Septembrie 2012, 16:24 ---Nu cred ca e asta, mie tynu imi resize pozele cat ii convine lui...
Pozele se mai pot micsora si din MS Office Picture Manager sau Windows Photo Gallery, adica programele din dotare in orice SI uzual, pe butoanele Edit, respectiv Fix, din meniu.
--- Terminare citat ---
dar nu trebuie sa omitem faptul ca si caroline are dreptate, deci, la ce bun sa ne enervam?
si-a dat si ea cu parerea ca orice om. nu trebuie s-o lapidam acum pentru ca are ceva impotriva lu' nenea tinypic (personal mie nici nu mi se pare prea user friendly :)) eu de ex mi-am facut un cont pe photobucket unde incarc cate o poza din cand in cand, foarte rar, dreptu-i. pentru ca nu prea le am eu cu fotografiile. ma pricep doar la desenat oite! ;)
Caroline:
--- Citat din: Matei din Luni, 24 Septembrie 2012, 17:48 ---deci, la ce bun sa ne enervam?
--- Terminare citat ---
Matei, nu ne enervam, ne tachinam... :P
bit:
Deci: n-am nimic cu Carol. Pe cuvant de pionier. Nici nu m-am enervat. Numa`ca ma mai apuca cand si cand sa fiu asa. C., daca te-am necajit, sa ma ierti, te rog, da`n-am vrut, zau!
Eu vad computerul ca o extensie a mea (a mintii mele, ca sa fiu mai precis). De-aia nu-i dau voie sa aiba viata proprie. Si nici pareri proprii. Le are pe-ale mele, i-ajunge.
Acuma sa ma lamuresti si pe mine, pliz, care-i legatura intre asta si pasajul de la Unirii, ca m-ai facut curios maxim.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă