Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (496/826) > >>

bit:
Mica, ziceai ca nu ti-a mers TinyPic-ul. Vezi ca s-ar putea ca tu sa fi depasit limita maxima de marime a fisierului pentru upload (acum am vazut cat is de mari pozele tale). Pentru postare aici pe forum, un 1280*800 e numa`bine (am zis asa fiindca mai toata lumea se da pe net de pe laptop si asta e rezolutia a 90% din ele). Asa ca: click dreapta pe poza, open with Infan View, apoi Image - Resize/Resample - OK. Apoi File - Save as (ca sa pastrezi ambele versiuni si cea mare, originala si cea scalata ;).

Caroline:

--- Citat din: dauina din Luni, 24 Septembrie 2012, 13:50 ---http://www.youtube.com/embed/AeiEiSKAp5M?rel=0

--- Terminare citat ---

Super tare!    :worthy:  :happy:  :thumbup:

Matei:
si ceva pentru doamna noastra... profesoara! cum care profesoara? aici pe forum nu cunosc decat una: caroline!

Caroline:

--- Citat din: bitek din Luni, 24 Septembrie 2012, 14:46 ---Mica, ziceai ca nu ti-a mers TinyPic-ul. Vezi ca s-ar putea ca tu sa fi depasit limita maxima de marime a fisierului pentru upload (acum am vazut cat is de mari pozele tale). Pentru postare aici pe forum, un 1280*800 e numa`bine (am zis asa fiindca mai toata lumea se da pe net de pe laptop si asta e rezolutia a 90% din ele). Asa ca: click dreapta pe poza, open with Infan View, apoi Image - Resize/Resample - OK. Apoi File - Save as (ca sa pastrezi ambele versiuni si cea mare, originala si cea scalata ;).

--- Terminare citat ---

Nu cred ca e asta, mie tynu imi resize pozele cat ii convine lui...
Pozele se mai pot micsora si din MS Office Picture Manager sau Windows Photo Gallery, adica programele din dotare in orice SI uzual, pe butoanele Edit, respectiv Fix, din meniu.

bit:
Ei, pe dracu`. Bre C., da-l in ma-sa de computer, internet sau ce-o fi, pai face ce-i zic io si nu invers! Cum sa resize el cat vrea? Nu, afiseaza ce-i dau io! (atata timp cat eu respect o dimensiune maxima, ca asta e conditia lui, in rest io-s sef de trib, da-o-ncolo!). Eu am zis de Irfan pentru ca lucrez de mult cu el si il cunosc foarte bine. Plus ca e gratuit. Plus ca e mic. Si plus ca e -dupa parerea mea- cel mai bun program de gestionare a imaginilor, mult peste Picasa, ACDSee si altele de genu`.

Si plus ca il are si Mica instalat :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă