Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (498/826) > >>

Caroline:
Nu sunt suparabila azi.  :P
Pai ziceai tu pe un alt topic despre ce ai observat in metrou, trecand din Unirii 2 in Unirii 1... si aveam eu asa o banuiala ca ti-ar place sa fii sef de trib.  :angel: Acu' nu te supara tu pe mine, ca am mintea-ntortochiata de ma-ntortochiaza si pe mine.  oO Glumeam, bre!  :flori:

micaela:

--- Citat din: bitek din Luni, 24 Septembrie 2012, 16:40 ---Ei, pe dracu`. Bre C., da-l in ma-sa de computer, internet sau ce-o fi, pai face ce-i zic io si nu invers! Cum sa resize el cat vrea? Nu, afiseaza ce-i dau io! (atata timp cat eu respect o dimensiune maxima, ca asta e conditia lui, in rest io-s sef de trib, da-o-ncolo!). Eu am zis de Irfan pentru ca lucrez de mult cu el si il cunosc foarte bine. Plus ca e gratuit. Plus ca e mic. Si plus ca e -dupa parerea mea- cel mai bun program de gestionare a imaginilor, mult peste Picasa, ACDSee si altele de genu`.

Si plus ca il are si Mica instalat :)

--- Terminare citat ---

bit-brother, ce-i cu tine azi? te vad cu raposatu'-n avatar.  ;D
Carol are dreptate. nu-i nevoie sa resize fotografia in irfan sau in alt program de editare, ca tinypicu' are optiunile lui de resize. era pur si simplu blocat. s-a mai intamplat.

bit:

--- Citat din: Caroline din Luni, 24 Septembrie 2012, 18:16 ---Nu sunt suparabila azi.  :P
Pai ziceai tu pe un alt topic despre ce ai observat in metrou, trecand din Unirii 2 in Unirii 1... si aveam eu asa o banuiala ca ti-ar place sa fii sef de trib.  :angel: Acu' nu te supara tu pe mine, ca am mintea-ntortochiata de ma-ntortochiaza si pe mine.  oO Glumeam, bre!  :flori:

--- Terminare citat ---
Bine, bre  :kissing:
Da`sa stii ca sef de trib sunt! (tribul meu e compus din eu si cu mine)

--- Citat din: micaela din Luni, 24 Septembrie 2012, 19:09 ---bit-brother, ce-i cu tine azi? te vad cu raposatu'-n avatar.  ;D
Carol are dreptate. nu-i nevoie sa resize fotografia in irfan sau in alt program de editare, ca tinypicu' are optiunile lui de resize. era pur si simplu blocat. s-a mai intamplat.

--- Terminare citat ---

bre al mare, n-am nimica, zau. Iar raposatu fara cap e alta treaba, eu fiind fanul lor (Anonymous) :)

micaela:

--- Citat din: bitek din Luni, 24 Septembrie 2012, 19:21 ---Bine, bre  :kissing:
Da`sa stii ca sef de trib sunt! (tribul meu e compus din eu si cu mine)

bre al mare, n-am nimica, zau. Iar raposatu fara cap e alta treaba, eu fiind fanul lor (Anonymous) :)

--- Terminare citat ---

eu imi amintesc ca raposatul era fara o ureche, nu fara cap, in fotografiile de prin scoli, institutii etc. :) iesise si o vorba ca ar fi fost "intr-o ureche".  ;D

Caroline:

--- Citat din: bitek din Luni, 24 Septembrie 2012, 19:21 ---Da`sa stii ca sef de trib sunt! (tribul meu e compus din eu si cu mine)

--- Terminare citat ---

Aaaa, care va sa zica, renegi tribu' de fatza...  :whistle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă