Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (477/826) > >>

bit:

--- Citat din: Matei din Luni, 10 Septembrie 2012, 22:50 ---ce-mi place la bitek e ca nu se dezice, domle, daca ar fi sa-l cred probabil ar trebui sa-mi imaginez ca el detine monopolul pe uratenie.  colega, barbatul se zice ca trebuie sa fie un pic mai frumos ca dracu'... parc-asa, nu? cu cat mai urat, cu atat mai sexi. legea compensatiei lucreaza pe cai nebanuite.

--- Terminare citat ---
Bre...nu-s asa de ugly. Sa faca mama lu`Michiduta infarct adica.  Si sexy am fost prea devreme, dupa cum ai vazut, acu-s deja  ca vinul (mai am nitel si ma fac otet adica ;D )

micaela:

--- Citat din: bitek din Luni, 10 Septembrie 2012, 23:04 ---Bre...nu-s asa de ugly. Sa faca mama lu`Michiduta infarct adica.  Si sexy am fost prea devreme, dupa cum ai vazut, acu-s deja  ca vinul (mai am nitel si ma fac otet adica ;D )

--- Terminare citat ---
alo, alo...vezi ce graiesti, ca odata, candva, cineva imi spunea Michiduta (Michi+ sufixul coarnelor  ;D)...

Matei:

--- Citat din: steliana din Luni, 10 Septembrie 2012, 16:03 ---foarte distractiv si interesant! am facut asta si mi-ar mai placea  :D

--- Terminare citat ---

pai daca s-a mai facut, atunci nu prea ar mai avea rost, s-ar plictisi ceilalti o mie si ceva de membri!

--- Citat din: Caroline din Luni, 10 Septembrie 2012, 18:07 ---Faina idee! Exista deja un topic "Experiente de viata", da' nu e prea dinamic. Ca sa deschizi un topic nou, poti sa-i scrii adminului, pe "Sugestii" (cred) si il deschide el, cu tine mediator.
Eu am participat odata la o poezie scrisa astfel (nu aici), care a ajuns la sute de catrene pe o tema data.
https://sites.google.com/site/tesalutgeneratieinblugi/catedrala-de-cuvinte/catrene/100corneliaioanadavid

In alta ordine de idei, eu ma gandeam cum ar fi ca, dupa pozele din copilarie, sa punem poze traznite... de la carnaval, cu strambaturi... ia sa vedem cine are curajul...  :whistle:

--- Terminare citat ---

da, dar zice steliana ca s-a mai facut asa ceva. nu cred ca am vazut unde este topicul cu experiente de viata, dau eu de el la un moment dat. altul nou? cu mine ca mediator? ca gladiator poate ;); si-asa sunt cam de multe subiecte...
poze traznite?! eu sunt om serios, draga,  ;D, nu cred ca am dar voi cauta.  tot o caut pe aceea de la botez, de fapt cand am fost scos din cristelnita. ;)

micaela:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Luni, 10 Septembrie 2012, 23:03 ---dar m-ai gasit!!!! n-ai simtit macar o clipa...cand ne-am vazut la debarcader...n-ai auzit-o pe andreea marin cum susura...."acum,...aici...dupa patruj'da ani...la surprizesurprize...tocmai la murighiol..."...te invit aici....daca n-ai....mica, revino-ti!!!

--- Terminare citat ---

aaa...deci era vocea zanei...
si unde mai pui ca suntem si aproape gemene (numai ca tu ai mai stat trei ani in gestatie.  ;D

micaela:

--- Citat din: Matei din Luni, 10 Septembrie 2012, 23:09 --- tot o caut pe aceea de la botez, de fapt cand am fost scos din cristelnita. ;)

--- Terminare citat ---

vrei sa ne arati ceva anume?  ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă