Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Caroline:
Io nu cred pana nu vad. oO
With my little brother... eu, Luluta, el, Sindbad Marinarul
... si Chiritoaie la Sibiel, 30 de ani mai tarziu :giggle:
micaela:
--- Citat din: Matei din Luni, 10 Septembrie 2012, 22:50 ---ce-mi place la bitek e ca nu se dezice, domle, daca ar fi sa-l cred probabil ar trebui sa-mi imaginez ca el detine monopolul pe uratenie. colega, barbatul se zice ca trebuie sa fie un pic mai frumos ca dracu'... parc-asa, nu? cu cat mai urat, cu atat mai sexi. legea compensatiei lucreaza pe cai nebanuite.
--- Terminare citat ---
nu c-as achiesa la autoperceptia eronata a lui bit (numa' albastru' ochilor ar fi suficient ca sa mai termine cu alintu' asta prin topice ;D), da' la mine se potriveste. frumosii nu mi-au spus mai nimic, niciodata. cred ca, deseori, un barbat urat poate fi mai expresiv decat unul croit dupa nush' ce canoane de estetica masculina. Atitudinea, forta interioara, onestitatea si inteligenta privirii fac mult mai mult decat niste trasaturi de exceptie.
micaela:
--- Citat din: Caroline din Luni, 10 Septembrie 2012, 22:52 ---Io nu cred pana nu vad. oO
With my little brother... eu, Luluta, el, Sindbad Marinarul
... si Chiritoaie la Sibiel, 30 de ani mai tarziu :giggle:
--- Terminare citat ---
pot sa te invidiez trei minutele ca tu ai un frate si eu nu? :) intotdeauna mi-am dorit o sora sau un frate, fie el si sindbad marinarul. si popeye de-ar fi fost, l-as fi iubit. ;D
da' ai fost chiritoaie-chiritoaie. costumul e facut de tine?
Matei:
--- Citat din: micaela din Luni, 10 Septembrie 2012, 22:57 ---... Atitudinea, forta interioara, onestitatea si inteligenta privirii fac mult mai mult decat niste trasaturi de exceptie.
--- Terminare citat ---
multumesc, micaela, saru'mana, m-ai descris foarte bine! :bow:
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: micaela din Luni, 10 Septembrie 2012, 23:00 ---pot sa te invidiez trei minutele ca tu ai un frate si eu nu? :) intotdeauna mi-am dorit o sora sau un frate, fie el si sindbad marinarul. si popeye de-ar fi fost, l-as fi iubit. ;D
da' ai fost chiritoaie-chiritoaie. costumul e facut de tine?
--- Terminare citat ---
dar m-ai gasit!!!! n-ai simtit macar o clipa...cand ne-am vazut la debarcader...n-ai auzit-o pe andreea marin cum susura...."acum,...aici...dupa patruj'da ani...la surprizesurprize...tocmai la murighiol..."...te invit aici....daca n-ai....mica, revino-ti!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă