Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Caroline:
--- Citat din: micaela din Luni, 10 Septembrie 2012, 23:00 ---pot sa te invidiez trei minutele ca tu ai un frate si eu nu? :) intotdeauna mi-am dorit o sora sau un frate, fie el si sindbad marinarul. si popeye de-ar fi fost, l-as fi iubit. ;D
da' ai fost chiritoaie-chiritoaie. costumul e facut de tine?
--- Terminare citat ---
Da, bre, di mini... in afara de masca de Venetia.
Mica, cu fratele meu e o poveste... inainte sa se nasca el, aveam o carticica de colorat cu un baietel, de care nu ma desparteam niciodata. Maica-mea nu mai vroia al doilea copil, da' cand a visat-o bunica-mea (fara sa stie ca-i gravida) cu un baietel aidoma celui din cartea mea, s-a speriat si a renuntat la avort... si eu i-am pus numele baiatului din cartea de colorat. :)
In alta ordine de idei, cre'ca se aplica proverbul: cine-i are sa-i iubeasca, cine nu, sa nu-i doreasca.
bit:
--- Citat din: micaela din Luni, 10 Septembrie 2012, 23:09 ---aaa...deci era vocea zanei...
si unde mai pui ca suntem si aproape gemene (numai ca tu ai mai stat trei ani in gestatie. ;D
--- Terminare citat ---
Da, la alta mama. Da`e insignifiant. Oricum e un ombilical teribil intre voi.
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Luni, 10 Septembrie 2012, 23:12 ---Da, bre, di mini... in afara de masca de Venetia.
Mica, cu fratele meu e o poveste... inainte sa se nasca el, aveam o carticica de colorat cu un baietel, de care nu ma desparteam niciodata. Maica-mea nu mai vroia al doilea copil, da' cand a visat-o bunica-mea (fara sa stie ca-i gravida) cu un baietel aidoma celui din cartea mea, s-a speriat si a renuntat la avort... si eu i-am pus numele baiatului din cartea de colorat. :)
In alta ordine de idei, cre'ca se aplica proverbul: cine-i are sa-i iubeasca, cine nu, sa nu-i doreasca.
--- Terminare citat ---
da, cunosc. sora-mea a fost numita dupa papusa mea, ca asa am vrut io, copil de nici 4 ani la vremea aia. noroc ca avea un nume fain papusa.....
Matei:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Luni, 10 Septembrie 2012, 23:03 ---dar m-ai gasit!!!! n-ai simtit macar o clipa...cand ne-am vazut la debarcader...n-ai auzit-o pe andreea marin cum susura...."acum,...aici...dupa patruj'da ani...la surprizesurprize...tocmai la murighiol..."...te invit aici....daca n-ai....mica, revino-ti!!!
--- Terminare citat ---
ea de mica fugea de fanica iar la debarcader, duios, andreea susura.
bit:
--- Citat din: micaela din Luni, 10 Septembrie 2012, 23:08 ---alo, alo...vezi ce graiesti, ca odata, candva, cineva imi spunea Michiduta (Michi+ sufixul coarnelor ;D)...
--- Terminare citat ---
A, ma scuzi, fratili :worthy:
Io mai degraba te vad cu prefixu`Aghi ::) (asa ca-ntre frati ;D)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă