Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (475/826) > >>

luciamanta:

--- Citat din: Matei din Luni, 10 Septembrie 2012, 15:06 ---care esti tu, luciamanta, dintre cei doi schiori?

--- Terminare citat ---
  Matei, io stiu foarte putin sa schiez, stau mai bine la capitolul patinaj, înot, badminton. De fapt, stii care este adevarul, Matei? Nici nu am intentionat sa postez vreo poză cu mine, deocamdată. Poate altă dată...  ;)

bit:

--- Citat din: Caroline din Luni, 10 Septembrie 2012, 18:07 ---

In alta ordine de idei, eu ma gandeam cum ar fi ca, dupa pozele din copilarie, sa punem poze traznite... de la carnaval, cu strambaturi... ia sa vedem cine are curajul...  :whistle:

--- Terminare citat ---
Io nu. Fatza mea in sine e o masca de carnaval, mi-ajunge!

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Luni, 10 Septembrie 2012, 14:57 ---faina ideea voastra de a posta poze de cand erati copii.... :D
si toamna se da in leagan, nu numai eu....

--- Terminare citat ---

simpatica ideea.  :) si cromatica si lumina imi plac.  :)

Matei:

--- Citat din: luciamanta din Luni, 10 Septembrie 2012, 20:42 ---  Matei, io stiu foarte putin sa schiez, stau mai bine la capitolul patinaj, înot, badminton. De fapt, stii care este adevarul, Matei? Nici nu am intentionat sa postez vreo poză cu mine, deocamdată. Poate altă dată...  ;)

--- Terminare citat ---
hm, stai bine la cateva capitole, deja! nu-i rau deloc, bravo! :applause:
asadar poza cu fetita in costum national nu esti tu?  :( eram convins ca e poza ta! de-acolo mi-a venit ideea cu pozele noastre cand eram copii.

Matei:

--- Citat din: bitek din Luni, 10 Septembrie 2012, 22:39 ---Io nu. Fatza mea in sine e o masca de carnaval, mi-ajunge!

--- Terminare citat ---

ce-mi place la bitek e ca nu se dezice, domle, daca ar fi sa-l cred probabil ar trebui sa-mi imaginez ca el detine monopolul pe uratenie.  colega, barbatul se zice ca trebuie sa fie un pic mai frumos ca dracu'... parc-asa, nu? cu cat mai urat, cu atat mai sexi. legea compensatiei lucreaza pe cai nebanuite.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă