Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
Matei:
--- Citat din: steliana din Luni, 10 Septembrie 2012, 12:33 ---un greierasss ... din seria de shock ;D
--- Terminare citat ---
si eu care credeam ca o sa ne pui o poza cu tine de la gradi, imbracata in greieras! m-ai pacalit! :)
Matei:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 10 Septembrie 2012, 14:57 ---faina ideea voastra de a posta poze de cand erati copii.... :D
--- Terminare citat ---
as mai avea o idee: ce-ar fi sa gaseasca cineva un titlu de povestire, de exemplu, si mai apoi, fiecare dintre noi sa scrie cate un paragraf? ar trebui sa fie un topic special pentru aceasta tema, cine deschide subiectul, unde si cum? dar mai intai sa vedem daca sunt persoane interesate sa faca parte dintr-un autor colectiv.
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Luni, 10 Septembrie 2012, 15:04 ---super fotografia cu toamna, tu unde esti? te dai in leagan, unde? ???
--- Terminare citat ---
eu fac poze si ma dau in leagan cam prin aceleasi parcuri pe unde se da si toamna....bine, nu prin toate ca nu-mi ajunge timpul... :D
steliana:
--- Citat din: Matei din Luni, 10 Septembrie 2012, 15:10 ---as mai avea o idee: ce-ar fi sa gaseasca cineva un titlu de povestire, de exemplu, si mai apoi, fiecare dintre noi sa scrie cate un paragraf? ar trebui sa fie un topic special pentru aceasta tema, cine deschide subiectul, unde si cum? dar mai intai sa vedem daca sunt persoane interesate sa faca parte dintr-un autor colectiv.
--- Terminare citat ---
foarte distractiv si interesant! am facut asta si mi-ar mai placea :D
Caroline:
--- Citat din: Matei din Luni, 10 Septembrie 2012, 15:10 ---ar trebui sa fie un topic special pentru aceasta tema, cine deschide subiectul, unde si cum?
--- Terminare citat ---
Faina idee! Exista deja un topic "Experiente de viata", da' nu e prea dinamic. Ca sa deschizi un topic nou, poti sa-i scrii adminului, pe "Sugestii" (cred) si il deschide el, cu tine mediator.
Eu am participat odata la o poezie scrisa astfel (nu aici), care a ajuns la sute de catrene pe o tema data.
https://sites.google.com/site/tesalutgeneratieinblugi/catedrala-de-cuvinte/catrene/100corneliaioanadavid
In alta ordine de idei, eu ma gandeam cum ar fi ca, dupa pozele din copilarie, sa punem poze traznite... de la carnaval, cu strambaturi... ia sa vedem cine are curajul... :whistle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă