Arhiva > Arhiva
Discutii prin imagini
steliana:
--- Citat din: iana din Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 01:59 ---Si tasca pe care o lasam la magazinul de paine de langa liceu, ca regulamentul impunea clasicul ghozdan...
--- Terminare citat ---
mi-ai amintit de tasca mea ... era ceva unic! dupa mine s-au luat aproape toate fetele; am luat din lada bunicii o fata de perna lunga, din aceea tesuta la razboi, din lana, cu multe modele si culori - predomina rosul; am impletit tot din lana colorata, zgarda; ideea mea a placut si profesorilor - asa nu am avut nici o problema, dimpotriva ;) si imaginati-va cum venea tasca asta cu iie alba, lunga, la blug wrangler :D
Matei:
pana scaneaza iana si steliana, silviu si bitek, radu si etc etc cate ceva si pana mai scanez si eu cate ceva (poate dau totusi de poza accea pe burtica, stiti voi care ;)), as dori sa spun ca mi-a placut mult poza cu saniuta si mai ales expresia fericita de pe fata fetei de pe saniuta!
Matei:
--- Citat din: iana din Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 01:59 ---...bentita pe care uitam sa mi-o pun si fusta prea scurta pe care o purtam :) (
--- Terminare citat ---
ce bine ca nu era invers, zice baietelul nazdravan din mine, nu te superi da? pe acest topic nu. si niciodata sambata! :)
micaela:
--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 23:35 ---pana scaneaza iana si steliana, silviu si bitek, radu si etc etc cate ceva si pana mai scanez si eu cate ceva (poate dau totusi de poza accea pe burtica, stiti voi care ;)), as dori sa spun ca mi-a placut mult poza cu saniuta si mai ales expresia fericita de pe fata fetei de pe saniuta!
--- Terminare citat ---
mersi. da, am fost un copil fericit si vesel. :)
Caroline:
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 00:19 ---Matei, aparentele inseala. :)
--- Terminare citat ---
... nu chiar asa de tare. Poza asta seamana foarte bine cu tine cea de acum. :)
Ei, si daca tu ai fost fata mosului, eu, fata babei... :strambatura:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă