Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (461/826) > >>

micaela:
si doua fotografii la care tin mult. prima da masura traznailor pe care le facea tatal meu, Dumnezeu sa-l odihneasca, si care, dupa cum se vede, ma amuzau foarte tare.  ;D De data asta eram "postata" pe o pubela publica. tin la ea fiindca imi aminteste si acum cat radeam cu tata.  ;D
desigur, se poate vedea ca de cand eram mica, mica, eram cu gura pana la urechi, mai mereu.  :)

in cea de-a doua fotografie, cadrul este Parcul Carol, iar trunchiul copacului pe care stateam era enorm. si fotografia asta imi aminteste...

steliana:

--- Citat din: Matei din Vineri, 07 Septembrie 2012, 22:29 ---cata atentie, cata concentrare pe fata aceea de copil cuminte si frumos! si desigur, cele doua pampoane, nu-i asa? iar in cea din clasa a VIII-a, cum sa radem? esti de o frumusete si o puritate ca i se taie rasuflarea oricui.   :)

--- Terminare citat ---

am remarcat firescul din "concentrare" inca din prima poza; desi nu mi-ar fi placut, apreciez latimea bentitei  :) in cla I-a ma trezea mama la orele 6,00 dimineata sa-mi impleteasca coditele in timp ce eu ... inca motaiam - eram in BETA  ;D
permanentu, ... nu-ti ascunde parmanenta  ;) privirii ...
in ,80 ... inca luptam sa demonstrez profesoarelor ca am bentita pe cap si ca parul ondulat excesiv ... este natural! pana in ziua de Azi si cat va dori sa fie asa!

iana:

--- Citat din: steliana din Sâmbătă, 08 Septembrie 2012, 00:42 ---in ,80 ... inca luptam sa demonstrez profesoarelor ca am bentita pe cap si ca parul ondulat excesiv ... este natural! pana in ziua de Azi si cat va dori sa fie asa!

--- Terminare citat ---
...bentita pe care uitam sa mi-o pun si fusta prea  scurta pe care o purtam  :) (ma mutasem din Timisoara unde tinuta era mai lejera, doar ca portile se incuiau si doar sarind gardul puteai sa chiulesti). Si uite asa am fost scoasa in fata clasei "asa nu"   :-[
Si tasca pe care o lasam la magazinul de paine de langa liceu, ca regulamentul impunea clasicul ghozdan...

Caroline:
Steliana si Iana, faine descrieri... da' o imagine ar face cat o mie de cuvinte.  ;)

steliana:
poate scanez cate ceva ... cu ocazia asta am descoperit ca imi lipsesc multe fotografii dintre cele mai gragi mie. dar una cu genunchii juliti - daca mai am - tot va pun  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă