Arhiva > Arhiva

Discutii prin imagini

<< < (463/826) > >>

micaela:
Carol, esti tu draguta...
In interior, da, a mai ramas cate ceva neerodat, dar exteriorul a cam fost "remodelat" de timp (ca sa folosesc un eufemism)  :)

amandoua suntem fata mosului cea cuminte, buna, harnica si bine-crescuta.  ;D

Caroline:
Bre, eu nu-s draguta, zau ca nu am obiceiul sa fac complimente, chiar asa te-am vazut... mai ales cand razi.  :D
Chestia cu "fata mosului" (tre' sa ma explic, ca sa nu devina implicitul explicit fara voie) e ca, spre deosebire de ce spui tu, eu nici macar nu-mi amintesc de tatal meu din punct de vedere afectiv, desi fizic, financiar si spiritual, a fost acolo langa noi pana in ultima lui clipa. Citind ce scriai tu, as fi vrut sa-mi amintesc si eu cand am ras cu el, dar nu am ce. Taica-meu a fost ardeleanu' tipic... ei, da' fiecare cu "balastul" lui, la varsta asta...

bit:
Yes, I was allways an sexy MF  :bow:

Si capu`ala maaaare de martian tot al meu e. Marime naturala, nici un trucaj  ;D

(Si daca nu reusiti sa va scanati pozele din varii motive -la mine scannerul nu are driver pentru Windows 7- faceti cum am facut eu, poze de aproape cu aparatul foto din dotare, un pic de corectie a luminii dupa aceea, un crop si o bordura si gata, problem solved :thumbup:)

Caroline:
MF inseamna mascul fatal?  ;D

bit:
Nu pot reproduce aci  :blush: da` are Prince o melodie care chiar asa se cheama.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă