Azi am fost cam nehotarata cu gatitul, parca aveam chef sa fac ceva simplu si rapid sau sa comand ceva mai simplu si mai rapid

pan` la urma am ales sa pregatesc ceva, mai ales ca fii-meu mi-a promis ca ma ajuta
cu bucatele astea ne laudam:
-ciorba de pui a la grec, reteta aici
http://www.teoskitchen.ro/2008/08/ciorba-de-pui-la-grec.html
- ceafa la gratar cu salata de dovlecei cu iaurt. Reteta: 1 kg dovlecei, 250 ml iaurt gras, 3-4 linguri ulei de masline, sare, piper dupa gust, zeama de la jumate de lamaie, marar. Dovleceii se spala, se curata de coaja, se taie cuburi si se fierb in apa clocotita cu sare. Dupa cateva minute, dupa ce s-au inmuiat usor se scurg, apoi se pun intr-un castron. Iaurtul se bate cu uleiul de masline, se adauga zeama de lamaie, sare, piper, marar. Se toarna peste dovleceii raciti. Se poate servi ca atare sau ca garnitura la friptura.
-ca desert am ales salam de biscuiti (cu de toate: stafide, rahat, nuci) pentru ca e gata foarte repede si nu trebuie copt. Nu mai pun reteta ca toata lumea stie cum se face, ci doar poza.
