De aproape 2 luni, imi fac singur painea, saptaminal. Si nu la masina de facut paine, ci clasic. Cu framintat si tot tacimul. Totul a pornit dintr-o joaca. Aveam chef sa fac ceva si zic hai sa fac paine, ca tot nu facusem niciodata. Am gasit o reteta simpla (faina, apa, drojdie, sare si ulei) la care nu trebuie sa framinti mult. Mi-a placut, am mai facut si a doua oara, si a treia oara. Chestia e ca acum nu imi mai place painea din comert

Nu e la fel de gustoasa (desi ingredientele, teoretic, sunt aceleasi) si, am constatat cu suprindere, avind termen de comparatie, ca nu e la fel de hranitoare si satioasa. D-aia cumparata mincam si 3 sferturi de paine la o masa ca sa ma satur si dupa citeva ore mi se facea foame din nou

Lucru care acum nu se mai intimpla si nici nu mai trebuie sa bag atita paine in mine (nu ca m-as ingrasa sau ceva de genul

)