Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (137/261) > >>

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 09 Martie 2012, 16:47 ---multumesc
las`, nu-ti face probleme, probabil ai alte preocupari care iti fac placere... ;)
nici eu nu eram pasionata la 20 de ani de asta...
--- Terminare citat ---
pocama are 20 de ani? chiar ca are toata viata inainte :)

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 09 Martie 2012, 16:47 ---cand n-am chef sau sunt f obosita pun mana pe telefon si comand ceva acasa... :)

--- Terminare citat ---
creca tu gatesti mai mult la telefon ;D

Guesswho:
nu stiu cati ani are pocama, ideea era ca in timp poti descoperi pasiuni noi...ce nu faceam la 20 de ani, fac cu placere la ...38
pocama, vorbim de tine in lipsa ta, scuza-ne...n-o considera barfa. :flori:

Silviu,  da` ce m-ai prins  :bow:...in seara asta am facut o comanda de pizza, a vrut fii-meu   ::)
Vezi ca almi_gabi a facut mucenici  ;)

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 09 Martie 2012, 20:15 ---Vezi ca almi_gabi a facut mucenici  ;)

--- Terminare citat ---
moldovenesti?

almi_gabi:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 09 Martie 2012, 20:15 ---....Vezi ca almi_gabi a facut mucenici  ;)

--- Terminare citat ---

ca garnitura la cele pash'patr' de pahare

--- Citat din: silviu din Vineri, 09 Martie 2012, 21:13 ---moldovenesti?

--- Terminare citat ---

:slap:

Caroline:
Mancati, mancati si va bucurati... ca sa ma bucur si eu virtual, pentru voi!  :)Eu sunt prea killerita pentru asta, azi. Dupa o rezectie apicala prin os, doua operatii de canal si 4 dinti slefuiti, gura mea arata ca a lui Frankenstein, pe dinauntru. Asa ca ma "anesteziez" cu un pahar de vin rosu, baut cu paiul (ca sa pot adormi) si in rest, post negru... de nevoie. Da' si cand o sa am iar dintii de la 18 ani!!!  :dance:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă