Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
pocama:
--- Citat din: Guesswho din Vineri, 09 Martie 2012, 16:47 ---multumesc
las`, nu-ti face probleme, probabil ai alte preocupari care iti fac placere... ;)
nici eu nu eram pasionata la 20 de ani de asta... acum gatesc cam 90% din placere si 10% pt ca trebuie....
cand n-am chef sau sunt f obosita pun mana pe telefon si comand ceva acasa... :)
--- Terminare citat ---
Draga mea, am ceva ani in plus fata de tine. La mine, preocuparea in bucatarie este de a gati cat mai sanatos, si-atat. Nu ma pasioneaza decat foarte rar sa incerc o reteta. Gatesc cu placere, dar nu mai mult de doua ori pe saptamana. Am citit o postare in care spunea-i ca gatesti zilnic, ca sa nu mai spun ca experimentezi tot felul de retete. Nu pot sa nu-ti recunosc dreptul de buna gospodina. Este un atuu in plus, pentru a-ti gasi mai usor jumatatea. A mea(jumatatea) trebuie sa se multumeasca cu ce primeste, sau sa aibe pasiunea gatitului. :dance:
Guesswho:
Dimineata am pregatit clatite aperitiv, sunt preferatele lui fii-meu.
Cozonacul (asa cum i-am promis) e la framantat, munceste masina din greu...
Voi completa cu o ciorba de vacuta cu legume si pui cu alune (fara orez), reteta aici:
http://andreeachinesefood.blogspot.com/2010/05/pui-gongbao.html
Guesswho:
In ton cu viroza, urmeaza sa fac o supa de pasare (de la tara) cu patrunjel proaspat
silviu:
a fost buna? multa sanatate!
Guesswho:
supa da, a fost buna, pofta a cam lipsit :(
multumesc. nu stiu ce-a dat peste mine, am fost perfect sanatoasa toata iarna si acum, la spartul targului, intr-o luna am patit-o de doua ori ...nush cu cine tre` sa ma cert pentru asta :tickedoff:
Azi voi gati....ceaiuri cu lamaie ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă