Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
Guesswho:
Pocama, ma faci sa rosesc acum :blush:
da` voi divulga secretul: la profiterol totul a fost cumparat, doar frisca am batut-o, evident, la mixer, in 5 min era gata...gogoselele le-am cumparat de la cofetarie, inghetata si topingurile din supermarket...eu doar le-am aranjat, ornat si mancat :blush:.....nu-i mare merit. ;)
cozonacii de maine ii va framanta masina, eu doar ii umplu si-i dau la cuptor.... ::)
din afara pare mai greu de facut decat e cu adevarat :)
pocama:
Oricum, felicitari si pentru preocuparea aproape permanenta. La mine nu prea este... :-[
Guesswho:
multumesc
las`, nu-ti face probleme, probabil ai alte preocupari care iti fac placere... ;)
nici eu nu eram pasionata la 20 de ani de asta... acum gatesc cam 90% din placere si 10% pt ca trebuie....
cand n-am chef sau sunt f obosita pun mana pe telefon si comand ceva acasa... :)
almi_gabi:
azi reteta care a facut ziua speciala au fost mucenicii, cei cu zeama, din aceia la care impletesti opt,opt,opt,opt :slap:....si tot asa pana faci de o oala si cu nuca pisata (doar miezul :whistle:, asa mi se spune de cate ori mai apare cate vreo coaja ratacita - si serios nu stiu de unde ca eu aleg numa' "miejii" :tickedoff: ) ! special a fost ca ne-am adunat la job in jurul lor povestind de cate si mai cate, gustand din toate variantele , fiecare avand cate ceva aparte la reteta de mucenici - o mancare atat de simpla si atat de diferita
Victorman:
Treaba cu impletitul opturi-lor este .......mama, nu-i iese oricui :oops:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă