tocanita de ciuperci :
se cauta pe ceahlau pana gasiti asa ceva

de dimensiuni corespunzatoare...

apoi taiem 2 cepe micute, 1 ardei gras, si radem un morcov.
taiem ciupercile in bucatele cam cat un sfert de palma, le saram...
punem pe foc o tigaie adanca sau un wok, cu cateva linguri de ulei, cand s-a incins uleiul punem la prajit ciupercile taiate...cand incepe sa miroasa a ciperci in toata casa , punem restul(ceapa, ardeiul gras, morcovul) si lasam sa se prajeasca cat se rumeneste ceapa...
cand sunt prajite, punem in tigaie 2 linguri de faina, amestecam bine si dupa ce faina inglobeaza uleiul, punem sos de rosii de la cutie , cam jumatate de kg...amestecam bine si cand se formeaza sosul omogen punem o mana plina de marar taiat marunt si nu prea...
se pune cimbru si se orneaza cand servesti cu o frunza de patrunjel sau cu o crenguta de marar...servesti cu mamaliguta pana nu mai incape nimic pe gat, ca nu ingrasa ...daca vrei poti servi cu o pulpa de pui la ceaun...
