Tiramisu4 galbenusuri se freaca cu 4 linguri de zahar pana se topeste zaharul, apoi se adauga 500 gr. mascarpone ( de preferat excuisita, granorolo, santa lucia) si se omogenizeaza crema.
Separat se bat 200 ml frisca, care se adauga peste crema de mai sus.
In aceasta crema se poate adauga ciocolata rasa daca doriti.
Se prepara cafea tare(7-8 cesti) in care se adauga coniac (cantitatea e dupa dorinta de la 100 ml in sus, asa incat sa nu depaseasca cantitatea de cafea

). Cafeaua se poate indulci dupa gust cu o lingura sau doua de zahar.
Piscoturile Savoiardi -400 gr.(4 tiple)-se inmoaie in cafea si se aseaza in tava: un rand de piscoturi, un rand de crema, un rand de piscoturi, un rand de crema. Se pudreaza cu cacao si se da la rece.
Din cantitatile de mai sus veti obtine 12 portii.
Pofta buna!