Aici se discuta > Subiecte generale

Reteta Zilei

<< < (233/261) > >>

Guesswho:

--- Citat din: steliana din Marți, 13 Noiembrie 2012, 17:23 ---lupt usor, la cuptor ... cu niste ciuperci de cultura, in stil "stelian"  :buck2:
dar ... am primit in dar, o gasculitaaa  ;D  care nu mai are loc in congelatooor ...
cum fac, sa o fac, fara s-o fac, precum faceam o gaina inainte de ,89???  ::) adika ... 3 feluri  ;)

--- Terminare citat ---
sa ai pofta la ciuperci  :)
din gasca fa o ciorba, o varza si .....la desert....nush cum ai putea s-o gatesti :D
poate cu portocale si stafide? am auzit de combinatii din astea, dar mie nu-mi plac...

On-topic: in seara asta am chef de pastrama de oaie cu branza si mamaliguta. asa ca profit si ma las servita...ca tot am fost invitata la cina  :D

steliana:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 13 Noiembrie 2012, 18:15 ---sa ai pofta la ciuperci  :)
din gasca fa o ciorba, o varza si .....la desert....nush cum ai putea s-o gatesti :D
poate cu portocale si stafide? am auzit de combinatii din astea, dar mie nu-mi plac...

On-topic: in seara asta am chef de pastrama de oaie cu branza si mamaliguta. asa ca profit si ma las servita...ca tot am fost invitata la cina  :D

--- Terminare citat ---

ori esti indragostita ...  ::) ori esti ... la fel?  ::)
cina placuta, cu cine te-a invitat! 
sun pe capsunik, , a mea draga  :buck2:

spun acum ce o sa spuna: baga gasca in lighean de bere, pana maine; pune condimente; rasuceste-o;... mai departe, avem variante de preferinte!

Nicoleta Bucuresti:
Salata de varza alba cu susan
Iti propun o reteta exotica de salata, potrivita acestui anotimp si usor de preparat. Reteta apartine volumului “Salate”, aparut la editura House of Guides, in 2008.

Ingrediente si cantitati:

400 grame de varza alba tocata
100 grame de branza gen svaiter
1 mar acru
75 grame de stafide
50 grame de susan prajit
1/2 lamaie
1 lingura cu mustar
1 linguri cu otet
4 linguri cu ulei
sare
piper

Mod de preparare:

1. Amesteca intr-un castron un praf de sare, piper macinat, mustar si otet. Toarna uleiul si omogenizeaza totul cu furculita.
2. Pune varza si stafidele intr-o salatiera, stropeste cu otet si amesteca usor, dupa care pune totul deoparte.
3. Intre timp, taie branza cubulete. Spala si sterge marul. Fara sa-i cureti coaja, taie-l in felii foarte subtiri, pe care le stropesti cu sucul lamaii stoarse, pentru a preveni innegrirea lor.
4. Exact inainte de servire, adauga in salatiera cubuletele de branza si feliile de mar, amesteca bine, presara deasupra susan si serveste imediat. 

Guesswho:
Mi-e pofta de ceva bun.....ca asta

silviu:
moamaaaa.... seamana cu un profiterol.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă