Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
micaela:
--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 15:40 ---nu am facut-o special. scuze (si aici :)), calitatea unei femei nu are nimic de-a face cu talentele culinare; toti ne descurcam cu ce avem. in general compensam, suntem mai slabi intr-un domeniu, mai tari in altul.
era legat de exercitiul ludic propus de tine in mai multe randuri. :)
--- Terminare citat ---
nu trebuie sa-ti ceri scuze, Matei. :) Am glumit cand am spus ca ai fi incercat sa ma "umilesti". ;D
Nu-mi fac deloc griji in privinta gatitului. O prietena de-a mamei, care toata tineretea n-a dat prin bucatarie, avand-o pe mama ei "la datorie", dupa decesul acesteia, pe candea avea peste 50 de ani, a devenit un cordon bleu, spre surprinderea noastra. Acum face tot felul de bunataturi si inovatii culinare, cu placere. Totul e "sa prinzi gustul" unei activitati, apoi cunoasterea si priceperea vin aproape de la sine. Si timp sa fie.
steliana:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 15:35 ---Azi, meniu de familie... inventat pe loc, din ce exista momentan prin frigider si prin pivnita: rulada de dovlecei cu pui.
Contine: piept de pui si dovlecei, dati prin masina de tocat carne, bulion de legume (reteta proprie), orez, oua, pesmet si condimente. Detaliile de pre-preparare sunt mai multe, dar asta e secretul meu. ;)
Se serveste calda, proaspat scoasa din cuptor, cu mujdei de usturoi si salata (rosii/castraveti, varza, muraturi... dupa gust).
as fi pus-o sa inoate intr-un sos de smantana cu muuult marar :thumbup:
--- Terminare citat ---
steliana:
"RETETA DE VIATA"
ingrediente:
o cana de ganduri curate
o cana de fapte bune
o cana de respect pentru ceilalti
trei cani de iertare
doo :) cani de greseli bine batute
mod de preparare:
amesteca bine si adauga lacrimi de bucurie, durere si simpatie; toarna patru cani de rugaciuni si credinta ca sa faci celelalte infrediente mai usoare si sa ridici plamadeala la cele mai inalte culmi de traire crestina; dupa ce torni compozitia in viata de zi cu zi, coace bine la caldura bunatatii umane si apoi serveste cu un zambet si cu multa dragoste!
Emi 53:
De foarte buna calitate. :thumbup:
deli_a:
Asta da, reteta ! ma cam lupt cu ea de-o vreme, inca nu-mi prea iese.... da' insistam, nu ??!! :angel:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă