Aici se discuta > Subiecte generale
Reteta Zilei
Matei:
--- Citat din: micaela din Vineri, 12 Octombrie 2012, 16:26 ---he, he... credeam ca ai retinut cat sunt de nula la comestibile si-ai facut-o special. ;D numai ca eu imi recunosc neshte lipsuri fara sa ma simtzesc in vreun fel.
--- Terminare citat ---
nu am facut-o special. scuze (si aici :)), calitatea unei femei nu are nimic de-a face cu talentele culinare; toti ne descurcam cu ce avem. in general compensam, suntem mai slabi intr-un domeniu, mai tari in altul.
era legat de exercitiul ludic propus de tine in mai multe randuri. :)
Matei:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 15:35 ---Azi, meniu de familie... inventat pe loc, din ce exista momentan prin frigider si prin pivnita: rulada de dovlecei cu pui.
Contine: piept de pui si dovlecei, dati prin masina de tocat carne, bulion de legume (reteta proprie), orez, oua, pesmet si condimente. Detaliile de pre-preparare sunt mai multe, dar asta e secretul meu. ;)
Se serveste calda, proaspat scoasa din cuptor, cu mujdei de usturoi si salata (rosii/castraveti, varza, muraturi... dupa gust).
Rulada a iesit delicioasa... dovada - la ora asta deja a disparut tot ce apare in fotografie. :crazy2:
--- Terminare citat ---
wow, caro, arata foarte de casa si gustoasa! felicitari. mi-ar fi prins si mie o portie. de doua zile sunt la pat cu o raceala grozava (altcineva nu s-a incumetat sa vina cu mine ;)), cred ca asta este pregatirea organismului pentru intrarea in iarna: intai stomacul, apoi raceala...
noroc cu jupanita mea ca a avut pofta sa-si exerseze talentele de "chef-cel-mic" si infirmiera: supa de gaina de tara! :)
Caroline:
--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 15:44 ---supa de gaina de tara! :)
--- Terminare citat ---
Asta o sa fac si eu saptamana viitoare. ;) Multa sanatate! :)
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 15:35 ---Azi, meniu de familie... inventat pe loc, din ce exista momentan prin frigider si prin pivnita: rulada de dovlecei cu pui.
Contine: piept de pui si dovlecei, dati prin masina de tocat carne, bulion de legume (reteta proprie), orez, oua, pesmet si condimente. Detaliile de pre-preparare sunt mai multe, dar asta e secretul meu. ;)
Se serveste calda, proaspat scoasa din cuptor, cu mujdei de usturoi si salata (rosii/castraveti, varza, muraturi... dupa gust).
Rulada a iesit delicioasa... dovada - la ora asta deja a disparut tot ce apare in fotografie. :crazy2:
--- Terminare citat ---
si mie imi place sa improvizez cand gatesc, destul de rar respect o reteta data, de obicei mai adaug ceva sau mai scot, dupa preferintele noastre.
cred ca e delicioasa. voiam sa iti urez sa ai pofta, dar din ce ai scris, pare ca deja ati avut daca a mai ramas doar jumate din ea. :)
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 15:44 ---wow, caro, arata foarte de casa si gustoasa! felicitari. mi-ar fi prins si mie o portie. de doua zile sunt la pat cu o raceala grozava (altcineva nu s-a incumetat sa vina cu mine ;)), cred ca asta este pregatirea organismului pentru intrarea in iarna: intai stomacul, apoi raceala...
noroc cu jupanita mea ca a avut pofta sa-si exerseze talentele de "chef-cel-mic" si infirmiera: supa de gaina de tara! :)
--- Terminare citat ---
multa sanatate, Matei.
se descurca foarte bine domnisoara ta, supa de gaina face minuni la raceala. mai adauga niste ceaiuri si multa vitamina C si pana luni esti ca nou :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă