Autor Subiect: Tabara New Entry 27 - 29 aprilie  (Citit de 57230 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
Re: Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
« Răspuns #180 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 23:21 »
Salutaree la toata lumea ! am ajuns si eu cu Bi-anca acasa...dar noi am facut si un mic popas pe la Albota sa mancam un pastrav bun, acum ma  apuc sa descarc pozele de la Gigi....abia astept sa le vad...desi imaginile si momentele in care am ras cu lacrimi nu cred ca o sa  le uit curand.... ;D ;D  :yeah:
A fost supeeeerrrrrr!!!!!!!  :dance: creme de la creme  :giggle: :kissing:

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #181 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 23:22 »
gabi si toti ceilalti - o sa va cruciti. eu zic sa va asteptati la ce e mai rau :whistle:
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #182 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 23:26 »
Iuliaaaan!  :kissing:  Asteptam cu sufletu' la gura!  :D     :kissing:
dadus, mi se pare ca numai tu ai facut poze sambata seara....  :D pliiiz si la noi... macar la unu' , ca p-orma ne descurcam noi... ca doar suntem unsi cu toate alifiile!

(mmm miamiii pastravi....  :D  ce pacat ca noi, astia sudisti, nu ne-am putut abate... era in directia opusa...)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #183 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 23:27 »
Oti, parca am facut un juramant de credinta ca nu spunem si nu aratam la nimeni nimic.  >:D
Eu, de exemplu, n-am nimic din serile de vineri si sambata... atata am ras ca pur si simplu am uitat de camera foto.  :strambatura:  :crazy2:  ;D

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #184 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 23:46 »
Multumim Gigi pt poze au iesit super , eu am facut numai cateva...nu prea le am cu pozatul  :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #185 : Luni, 30 Aprilie 2012, 00:06 »
Nici eu n-am prea multe poze, dar tocmai le-am trimis la participantii de la Rasnov ale caror adrese de email le aveam de la Carnaval. Cine mai are si mai vrea, da mai departe! Uite, eu imi pun adresa de email si aici, ca si-asa a fost publica de la inceput: cornelia.ioana08@gmail.com

Offline dadus

• Full Member
  • Mesaje postate: 184
« Răspuns #186 : Luni, 30 Aprilie 2012, 07:48 »
Am ajuns si eu acasa aseara dupa ceva peripetii cu geografia Romaniei si cu indicatoarele rutiere,dar a fost OK ,am vazut zone faine care poate altfel nu le vedeam.
Da pozele compromitatoare sunt la mine :strambatura:.Putintica rabdare o sa le trimita Iulian are toate adresele voastre.

Offline stelian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #187 : Luni, 30 Aprilie 2012, 14:42 »
Dragii mei, nu vreti sa aflati si opinia unui new entry?..... sa o luam cu inceputul: dupa un slalom ambitios printre intarziatii de pe DN1, o inserare frumoasa pe valea Prahovei, si o continua alternare de faza lunga-faza scurta pe serpentinele de coborare spre Rasnov, am reusit sa ajung in locatia prestabilita. Ce a urmat mai apoi? Nu se poate spune in cuvinte! Ar trebui inventat un nou sistem de redare al imaginilor, mai mult decat 3D, un nou sistem de redare al sunetului, mai mult decat 5.1, si cu toate astea nu s-ar putea retrai "aventura din pensiunea popii din Rasnov". Va multumesc la toti cei mai vechi si cu mai multa experienta in astfel de evenimente pentru "perfuzia" de curaj de viata ce mi-ati facut si de bratele calduroase ce mi-ati intins, si nu in ultimul rand pentru strangerile in brate atat de inimoase ale Ancai...raman dator cu o bere, cu paiu' , bineinteles.

Offline oti

• Full Member
« Răspuns #188 : Luni, 30 Aprilie 2012, 15:16 »
noroc cu soarele care i-a bronzat mai mult decat trebuie pe baietii nostrii, ca altfel imi pastram cutia de crema intreaga si nu mai aveam falci incleastate de atata ras. va puteti imagina ca se poate face febra musculara la falci!!?? :applause:
inca nu-mi revin din mahmureala evenimentului
; dupa 10 ore dormite in trei zile, calc in toate strachinile din casa (nu stiam ca am asa multe!) :slap:
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #189 : Luni, 30 Aprilie 2012, 15:37 »
Dragii mei, nu vreti sa aflati si opinia unui new entry?.....

Bravo si tie, pentru curaj... Asa am "patit" si eu cand am venit de prima oara.  :angel: De fapt, Anca ne-a cam dat "adunarea".  :kissing:

Offline oti

• Full Member
« Răspuns #190 : Luni, 30 Aprilie 2012, 15:40 »
stelian nu cred ca ai fost new entry, ai fost prea dezinvolt.
de fapt ai cantat mai tare ca noi, cei cu experienta. se auzea de la etajul II. la figurile lui michael mai ai de lucrat.... :dance:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #191 : Luni, 30 Aprilie 2012, 16:13 »
la figurile lui michael mai ai de lucrat.... :dance:

:o Da' tu de unde stii?! Va sa zica, etaju' doar se prefacea ca doarme?!  ;D
De fapt, nici eu n-am prea vazut niciun new entry in adevaratul sens al cuvantului...  :whistle:

Offline bi_anca

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
  • visele se pot implini...
« Răspuns #192 : Luni, 30 Aprilie 2012, 17:53 »
Hello everybody,

Eu inca nu mi-am prea revenit din cauza pierderilor de sange; cauzate de muscatura liliacului nelinistit din pestera, dar care mi-au trezit niste sentimente ... cum doar in filmele cu vampiri poti intalni.
Sau poate a fost totusi alifia de vina?
Inca mai meditez :whistle:

Ma bucur ca existati si ca destinul a facut sa ne intalnim, ca ma apreciati pentru ca am fost invatata ca cine nu ma apreciaza nu ma merita :yeah:

Carolina iti multumesc din suflet pt melodie, mie chiar imi place foarte mult (chiar acum o ascult ) si din acest motiv tin sa o dedic la randul meu cuiva care sunt convinsa ca o va aprecia la fel de mult...........deci pentru acel "laaaaatineeeeeeeee" care a reusit sa ma trezeasca din amorteala. De asemenea pentru Nicu si Madalina care au ascultat-o cu mine pana la 4 dimineata.

Deja imi este dor de voi, trebuie sa nu lasam sa treaca prea mult timp pana la viitoarea noastra intalnire.

acum ies ca deja am devenit prea romantica :smitten:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #193 : Luni, 30 Aprilie 2012, 18:03 »
Ma bucur ca existati si ca destinul a facut sa ne intalnim, ca ma apreciati pentru ca am fost invatata ca cine nu ma apreciaza nu ma merita :yeah:
Deja imi este dor de voi, trebuie sa nu lasam sa treaca prea mult timp pana la viitoarea noastra intalnire.
acum ies ca deja am devenit prea romantica :smitten:

Subscriu!  :happy:
Si eu ies... sa ma tem ca devin prea romantica e prea tarziu, asa-s de cand ma stiu  :whistle: Io ma tem sa nu devin dependenta...  si de SC, printre alte dependente. :buck2:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #194 : Luni, 30 Aprilie 2012, 19:34 »
Carol eu cred ca SC  e ca shopping-ul - "terapie" !!