Autor Subiect: Tabara New Entry 27 - 29 aprilie  (Citit de 57190 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline smartmimi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
Re: Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
« Răspuns #165 : Vineri, 27 Aprilie 2012, 19:46 »
eu suntb la Campulung Muscel si parca ma bate gandul sa va fac o vizita. Stiti ce program aveti maine pe la pranz?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #166 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 11:52 »
Am ajuns din nou primul acasa. A fost un old (new) entry excelent! Ma bucur ca v-am revazut pe cei vechi, mi-a facut mare placere sa va cunosc pe cei noi. Am sa inchid aici, ma pregatesc de odihna, la noapte plecam spre Praga si trebuie sa-mi refac fortele. Pt ca bateriile mi le-am umplut la Rasnov. Iar saturday show a fost extraordinar, am ras cat nu stiu daca adunat am facut-o in ultimele luni. Anca si Iulia trebuie sa va lansati in standup comedy! Eu va voi fi cel mai fidel spectator!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #167 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 13:55 »
Hallo, trupa de soc!   :dance:
Cred ca in tabara asta a fost prima oara in viata mea cand am regretat ca n-am masina proprie, ca sa plec cand vreau eu si, de asemenea, ca stau (momentan) intr-un orasel pentru care trebuie sa ma gandesc din timp daca am sau nu legatura din Sibiu/Brasov in zilele libere oficiale.   :((
Ma consolez totusi cu ideea ca n-am fost prima care am plecat, ci a treia, dupa Samiza si Gigi.  ;)
Daca denumirea propusa de swingers-camp nu s-a pliat pe realitati, adevarul e ca totusi parca s-a realizat ceva in directia diferentei intre single si lonely... Rezultat: chiar nu ma mai simt "singura" deloc.  :thumbup:

In incheiere, pe langa felicitarile (stiu ele, pentru cine) pentru show-ul creme de la creme de sambata seara... am ras pana ne-au curs lacrimile siroaie si ne-a durut burtica  :happy:) eu as avea si o dedicatie speciala pentru bi_anca:

Bambi - Imi cant iubirea (music & lyrics)

La tiiiiineeeee!  ;D
(Prietenii de la etaj care incercau sa doarma fara succes inainte de 4 dimineata stiu de ce  ;D )

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #168 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 14:51 »
Am transmis un folder cu pozele. Sunt caldute inca...Daca cineva n-a primit folder-ul, sa ceara link-ul de la ceilalti participanti. Nu mai intru prea curand pe forum si nici nu mai am cum sa-l retransmit. Ultima zi si mai ales seara de sambata, nu am mai putut sa fac poze - mi se terminasera bateriile (la aparat  :(), dar vreau sa am si eu cateva amintiri "vizuale" de atunci asa ca va rog sa-mi transmiteti si mie ceea ce ati fotografiat)
Inca rad cand imi amintesc... ;D ;D ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #169 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 15:05 »
Multumim, Gigi, eu le-am primit. Daca ne trimiti si lista cu adresele de mail ale participantilor, ne putem organiza. (Si mie mi s-au terminat bateriile - de la aparatul foto, altfel, nu   :D ) si camera mea n-a vrut deloc sa fac poze in pestera.  :oops: De asemenea, il rugam pe Iulian sa imparta cu noi si filmuletele de vineri seara.  :whistle:
Distractie placuta la Praga, Gigi!  ;)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #170 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 15:24 »
Startu' la poze.  Eu n-am facut prea multe, doar cateva imagini care mi-au placut. Cele mai importante sunt cele din suflet. oO

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #171 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 17:29 »
salutare, glumetilor! m-am chinui sa slabesc 5 kg inainte de aceasta excursie si am pus la loc vreo 2 kg. va pedepsesc pentru asta si comand mai multa crema! aviz amatorilor!!!! :thumbup:
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #172 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 17:44 »
Tot am mai intrat un pic pe-aici. Am incercat sa ma odihnesc un pic inainte de plecare, dar parca pot?! Cum ma asez in pat, cum sunt cu gandul inapoi la Rasnov...Nu-mi iese din minte seara de sambata cu Iuliana&Anca show! Doamne cat am putut rade! Si pe drum povesteam cu Samiza tot de asta.

Caroline, i-am dat lui Iulian adresele voastre pt a va putea transmite filmuletele. Eu il astept pe cel de la Oti, pe care mi l-a aratat inainte de plecarea spre cetate.

Offline oti

• Full Member
« Răspuns #173 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 18:00 »
si joe cocker va ocupa de acum incolo un loc special in inima mea :giggle:
daca va transmit filmul, promiteti ca nu-l veti deconspira rechinilor, ca ramanem fara dragul de nicu. :dance:
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #174 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 18:20 »
Sa facem juramant de credinta Mari_a ta! Ca parca am zarit-o si pe ea pe-acolo...
Totul ramane in "familie"! Oricum cine n-a fost la Rasnov, nu are cum sa inteleaga spiritul si hazul acestei tabere. Daca ii spui alifie, claxon sau furculita oricaruia dintre cei de la saturdaynight show cu siguranta ca va incepe instantaneu sa rada, dar pt orice altcineva aceste cuvinte insa nu inseamna nimic. Cu atat mai mult o poza sau un filmulet scos din context. Mai mult, cine stie cum ar fi interpretat.
Glumele au fost atat de legate acolo intre ele incat formau parca un scenariu. Dar la fel ca si imaginile, nu stiu daca ar fi la fel de savuroase si mai ales de intelese, daca ar fi scoase din scenariul de sambata....Asa ca mai bine raman toate acolo, sub culmile cetatii....Sau mai bine sa ferecam totul in Pestera Cetatii?

Offline oti

• Full Member
« Răspuns #175 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 18:44 »
mergem sa le ferecam, gigi, dar daca mai alegi un traseu cu un unghi de inclinare mai mic de 45 grade, nu ma mai joc! :surrender: sa doara picioarele si pe altii!

Offline oti

• Full Member
« Răspuns #176 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 18:59 »
eu nu am primit pozele!!!!! :help: ajutati-ma si pe mine, traiasca-va familia! :worthy:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #177 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 19:09 »
Ca parca am zarit-o si pe ea pe-acolo...

Cine? Unde? Care? Eu nu stiu nimic...  :whistle:
De vreo juma' de ora am intrat in casa. Am rasturant vraiste tot si am fugit la calculator: inca nu plecasem din Rasnov cand am aflat de la adda ca avem poze pe mail! Acum le descarc, ca mooor de curiozitate!
Eu am avut toata casa cu mine, insa am uitat sa iau ce era mai important: aparatul de fotografiat! Asa ca, rogu-va, trimiteti-mi si mie!
Acum ar trebui sa scriu despre zilele petrecute cu voi... Dar trebuie intai sa ma adun... sa ma lipezesc  :giggle: Nu-mi e clar decat faptul ca a fost taaaaaaare fain!  :yeah:  Abia astept sa va revad!

Iti trimit eu pozele oti. Sper sa "te ajunga", ca eu pe soseaua Rasnovului n-am reusit!  :D Da' de ce atata graba?!  :giggle:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #178 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 21:16 »
Bine ati revenit plini de veselie si amintiri placute, cu baterile incarcate si optimismul la maxim  :thumbup:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #179 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 22:12 »
Ahaaa, deci la Oti era filmul cu pricina, si pe acela il vrem! Oti, cred ca ai adresa si adresa mea de email in lista de la revelion. Daca n-ai primit inca pozele, da-mi un mail si ti le fac forward.

Gabi, putintica rabdare, ceva imi spune ca nu toate capetele rautatilor au ajuns inca acasa si pe forum... sa vezi atunci.  :laugh: