Autor Subiect: Tabara New Entry 27 - 29 aprilie  (Citit de 57210 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
« Răspuns #195 : Luni, 30 Aprilie 2012, 19:47 »
La mine shopping-ul e terapie foarte rar si in niciun caz dependenta... eu, repet, de asta ma tem, ca e mult mai mult.  :o  :crazy2:  ;D

Offline stelian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #196 : Luni, 30 Aprilie 2012, 20:48 »
Oameni buni, va rog treziti-va! :spam: Vampiri si varcolaci nu exista.  :P Doar in pesteri poti gasi cate un liliac poate, dar asta doar pentru cunoscatori, iar cunoscatorii nu pot sta decat la camera nr.1, si cu asta am spus tot, pentru cei ce stiu adevarul. Cat despre lealitate este foarte simpla si superficiala: ati mers , ati mancat , ati baut, v-ati distrat, iar unii...si doar unii...au dansat cu adevarat, marturie fiind picaturile de sange ce au curs de la gatul unora >:D. MAI AVETI CEVA DE COMENTAT!? :tickedoff:(sunt calm)

Offline stelian

• Newbie
  • *
« Răspuns #197 : Luni, 30 Aprilie 2012, 21:04 »
 REALITATE si nu lealitate, scuze doamnelor profesoare!

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #198 : Luni, 30 Aprilie 2012, 21:37 »
daca sare mari_a pe tine, stelian, nu mai raman nici picaturile de sange. adica ea nu a dansat, vrei sa spui? sau nicu? fac pariu ca data viitoare vor avea in buzunare confetii, sa scoata una cate una (poate se strica banda).
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Offline stelian

• Newbie
  • *
« Răspuns #199 : Luni, 30 Aprilie 2012, 21:55 »
Eu nu am spus ca nu a dansat. Dar nu ca mine, pardon, ca noi, vampirii, varsand sangele altora :P. Iertati-ma va rog! Vezi ce modest sunt? :angel:

Offline stelian

• Newbie
  • *
« Răspuns #200 : Luni, 30 Aprilie 2012, 21:59 »
Cat despre Nicu, el cred ca e de al nostru, din pestera. :applause:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #201 : Luni, 30 Aprilie 2012, 23:29 »
Adevar sau provocare: atunci inseamna ca numa' pe mine n-ati vrut sa ma faceti de-a voastra?  >:D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #202 : Marți, 01 Mai 2012, 09:02 »
daca sare mari_a pe tine, stelian, nu mai raman nici picaturile de sange. adica ea nu a dansat, vrei sa spui? sau nicu? fac pariu ca data viitoare vor avea in buzunare confetii, sa scoata una cate una (poate se strica banda).
Mua ha haaaa! A fost bun aparatul ala (sa precizam: de muzici!) care se oprea cand se incingea... Ca altfel....  ;D  Da' am avut si niste new entryyyyyy!!!!  :thumbup:  Un singur regret am: ca nu m-au tinut balamalele sa stau si sambata pana la patru din dimineata....
E buna ideea cu confetiile: data viitoare imi umplu buzunarele!  :D  (Care data viitoare sper sa fie cat de curand... Caroline, cum ii zice la mult mai mult decat dependenta? Si ce facem, cum traim intre datile astea? A mea imi zice: da' tu n-ai viata?! mai inchide forumu' ala!  ::)  ori "iar pleci? da' ce va face acolo?;D )

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #203 : Marți, 01 Mai 2012, 09:58 »
A mea imi zice: da' tu n-ai viata?! mai inchide forumu' ala!  ::)  ori "iar pleci? da' ce va face acolo?;D )

Bine ca ai cine sa-ti zica... Pe mine nu ma mai scoate nimeni din reverie, no way.   ::)

Nuuu, nu e imagine din Avatar...  oO :strambatura:  ;D

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #204 : Marți, 01 Mai 2012, 11:36 »
ce o fi fost in crema aia ca vad ca e un fenomen general....si eu abia azi am inceput sa ma mobilizez cat decat :giggle:...ieri am dormit toata ziua... :blush:  :)

Offline bi_anca

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
  • visele se pot implini...
« Răspuns #205 : Marți, 01 Mai 2012, 15:02 »
Adevar sau provocare: atunci inseamna ca numa' pe mine n-ati vrut sa ma faceti de-a voastra?  (imi pare rau nu stiu cum se copiaza citatele)

Carolina pot sa iti spun eu care sunt experta in filmele cu vampiri ca persoana cea mai buna si mai iubita este transformata ultima si numai in caz de necesitate absoluta.

Dar pot sa confirm ca muscatura unui vampir poate crea senzatii asemanatoare cu s..... degetului mare de la picior :bully:

Si dragul meu Stelian noi tot timpul avem ceva de comentat :kissing: va trebui sa te obisnuiesti cu acest lucru.

Eu azi ma simt mai obosita decat ieri, nu ma pot mobiliza, sper ca pana maine sa ma trezesc din starea asta. Oare de ce suntem asa de extenuati?

Vesti de la Albota: Sunt bine fericiti, le place la nebunie, restul ii las pe ei sa vina cu impresiile.

pup you :-*

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #206 : Marți, 01 Mai 2012, 17:37 »
Mai ramasera unii la Albota pana acum?!? Of, cine m-a pus pe mine sa plec acasa duminica dimineata?  :tickedoff: Ca si io, exact ca si tine si ca si Adda, zici ca m-a-ntepat musca lene... rau de tot. Mai bine mai pierdeam vremea pe-acolo decat pe-acasa.  :uglystupid2:
And you!  :smitten:

P.S. Ca sa citezi, ai un buton Quote (sau Citat, depinde in ce limba ai setat), langa Publish/Raspunde. Iti deschide aceeasi ferestra, da' cu citatul inclus (din care poti sa stergi ce nu vrei sa citezi, evident). Apropos de butoane, azi am butonat toata ziua... da' nu ca Iuliana, ca n-am avut la dispozitie decat mobil, laptop, telecomanda.  :crazy2:

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #207 : Marți, 01 Mai 2012, 19:19 »
Mai ramasera unii la Albota pana acum?!?
daaaa...au ramas la Albota le-a placut mult zona  :), da' noi eram prea aproape de casa ca sa mai ramanem...
eu mi-am reveniiiitttt...am iesit putin la Cisnadioara...acum sunt pregatita pt 3 zile de munca....apoi wekeeeendddd  :giggle: :yeah:

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #208 : Marți, 01 Mai 2012, 20:06 »
......
Nuuu, nu e imagine din Avatar...  oO :strambatura:  ;D

ale' cui e albastrelele!!?? si de ce au ajuns asa?    :D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #209 : Marți, 01 Mai 2012, 22:06 »
Ale subsemnatei, iar albastrul in Photoshop... da' asta n-are nicio relevanta. A fost singura fotografie pe care am gasit-o, apropos de seria de glume Saturday Show... Cum zicea Gigi, n-am cum sa-ti explic de ce ne vine sa radem cand ne gandim la creme de la creme, degetul mare de la picior, claxon, furculita etc.  :strambatura: