Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
Mari_a:
Multumesc Iulian :-* :-* :-* , am primit filmul! Ca de obicei, super montaj si muzica foarte bine aleasa (se cunoaste ca ai fost acolo; te rog sa nu mai lipsesti!!! :) :-* ) L-am vazut o data si uite acum il mai pun inca o data... si inca o data... (eu si prin cele mai vechi mai trec din cand in cand...) I'm still looking, looking for the summer... ::) Ce frumooooos a fooost! ::) Tocmai povesteam cu o prietena (de depaaaarte :) ) si am ajuns la concluzia ca in sc-ul asta e din ce in ce mai bine! :)
Cat despre unele secvente din film.... :oops: :blush: :whistle: :-X
nickyblu:
Bine v-am regasit in spatiul virtual dupa intalnirea de gradul III de la Rasnov ;)
Ma bucur din tot sufletul ca am putut participa la "fenomen" :thumbup: si ca m-ati primit in randurile voastre fara retinere, asa ca nu mai scapati de mine nici cu acatiste >:D
Dupa cum stiti, cativa ne-am oprit doua zile la Albota ca sa nu fie prea brusca intoarcerea in realitate :hammer: si-mi pare bine ca am facut asta. Timpul a tinut cu noi si ne-am simtit minunat. O sa pun cateva poze ca sa va fac pofta :P
nickyblu:
Vedere de langa pensiune
nickyblu:
Pe drum catre creste :)
nickyblu:
Loc de popas
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă