Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 27 - 29 aprilie

<< < (43/46) > >>

Mari_a:
Multumesc Iulian  :-*  :-*   :-* , am primit filmul! Ca de obicei, super montaj si muzica foarte bine aleasa (se cunoaste ca ai fost acolo; te rog sa nu mai lipsesti!!!  :)   :-* )  L-am vazut o data si uite acum il mai pun inca o data... si inca o data... (eu si prin cele mai vechi mai trec din cand in cand...)   I'm still looking, looking for the summer...  ::)   Ce frumooooos a fooost!  ::)  Tocmai povesteam cu o prietena (de depaaaarte  :) ) si am ajuns la concluzia ca in sc-ul asta e din ce in ce mai bine!  :)
Cat despre unele secvente din film....  :oops:  :blush:  :whistle:   :-X 

nickyblu:
Bine v-am regasit in spatiul virtual dupa intalnirea de gradul III de la Rasnov  ;)
Ma bucur din tot sufletul ca am putut participa la "fenomen"  :thumbup: si ca m-ati primit in randurile voastre fara retinere, asa ca nu mai scapati de mine nici cu acatiste  >:D
Dupa cum stiti, cativa ne-am oprit doua zile la Albota ca sa nu fie prea brusca intoarcerea in realitate  :hammer: si-mi pare bine ca am facut asta. Timpul a tinut cu noi si ne-am simtit minunat. O sa pun cateva poze ca sa va fac pofta  :P

nickyblu:
Vedere de langa pensiune

nickyblu:
Pe drum catre creste  :)

nickyblu:
Loc de popas

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă