Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
dadus:
eu plec din Cluj in jur de 9-9,30 deci ajung in Agnita in jur de 11,30-12- fct de trafic
caroline e bine pt tine?
asa ca vom ajunge la Rasnov pe la 14 cel tarziu.
adda:
--- Citat din: bi_anca din Marți, 24 Aprilie 2012, 10:46 ---Adda, eu propun sa iti iei liber vineri, eu asa am facut, e pacat sa pierzi ziua de vineri. Plecam de dimineata, pentru ca cine pleaca de dimineata departe ajunge.
Si propun ca duminica la intoarcere sa ne oprim pe la Albota la un pastrav si o plimbare in natura, poate vor si ceilalti participanti la meeting.
Sau organizam ceva la fata locului :)
Pana ne intalnim sper sa scap de antibiotice. Am avut o pneumonie care s-a finalizat cu o inflamare a timpanului asa ca sper sa fiti blande cu mine. De asemenea baietii sa aiba grija de mine.
de abia astept sa ne intalnim :smitten:
--- Terminare citat ---
bi_anca...o sa incerc sa-mi iau liber, nu promit ca reusesc, dar daca merg totusi la munca...incerc sa plec mai repede ;)
dar te tin la curent ce rezolv, eu vreau sa plecam cat mai devreme din Sibiu :thumbup:
duminica vedem cum facem, eu sunt de acord si cu Albota...vedem cum ne hotaram si la fata locului
iuliana leonte:
sa fiti cuminti pana ajung si eu
Mari_a:
Poftim? Ce? Ce spui Iuliana? Nuuuu seeee audeeeeeeee! :giggle:
Pai da, voua va convine sa mancati duminica pastrav la Albota, ca-i in drumul vostru spre Sibiu... Noi, astia sudici (era sa zic mitici :D ) poate mancam un papanas-doi prin Predeal - stiu eu un loc unde sunt buni de tot...
bi_anca sa te faci sanatoasa pana vineri! :) Si fara antibiotice, ca avem un vin de discutat! ::)
adda:
si la Albota au niste papanasi buuuuuuuuuuni......
nici nu vreau sa ma gandesc la ora asta la papanasi ca imi lasa gura apa :food:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă