Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 27 - 29 aprilie
adda:
asa o sa fac
wonderland:
Hei, zile frumoase și energie maximă.
Sper să fiți generoși cu poveștile de...după. Mai ales cei care fac scopul și subiectul principal al taberei - adică cei new entry. :flori: (si uite asa o sa imi ramana numele de flori :))
bi_anca:
Adda, eu propun sa iti iei liber vineri, eu asa am facut, e pacat sa pierzi ziua de vineri. Plecam de dimineata, pentru ca cine pleaca de dimineata departe ajunge.
Si propun ca duminica la intoarcere sa ne oprim pe la Albota la un pastrav si o plimbare in natura, poate vor si ceilalti participanti la meeting.
Sau organizam ceva la fata locului :)
Pana ne intalnim sper sa scap de antibiotice. Am avut o pneumonie care s-a finalizat cu o inflamare a timpanului asa ca sper sa fiti blande cu mine. De asemenea baietii sa aiba grija de mine.
de abia astept sa ne intalnim :smitten:
nickyblu:
--- Citat din: bi_anca din Marți, 24 Aprilie 2012, 10:46 ---Si propun ca duminica la intoarcere sa ne oprim pe la Albota la un pastrav si o plimbare in natura, poate vor si ceilalti participanti la meeting.
--- Terminare citat ---
Eu sunt pentru.................de fapt eu sunt pentru orice loc pe care nu l-am mai vazut oO
wonderland:
--- Citat din: bi_anca din Marți, 24 Aprilie 2012, 10:46 ---Pana ne intalnim sper sa scap de antibiotice. Am avut o pneumonie care s-a finalizat cu o inflamare a timpanului asa ca sper sa fiti blande cu mine.
--- Terminare citat ---
:offtopic:
De asta sa fiu eu sufocată și cu o ureche inflamatasiinfundată, chiar si dupa 4 zile de antibiotic???
Maine merg la medic :help:
Dar vouă vă urez distracție maxima. Si aveti grija de bi_anca.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă