Arhiva > Arhiva

Spiritualitate

<< < (10/45) > >>

Guesswho:

--- Citat din: almi_gabi din Marți, 27 Martie 2012, 21:04 ---dupa ce scrie in articol se intelege ca se poate schimba karma  in timpul unei vieti dar din cate stiam eu karma unei vieti este determinata de actiunile ( bune sau rele) din vietile anterioare , deci o fapta buna in aceasta viata iti asigura o karma superioara (mai buna)  intro viata viitoare

--- Terminare citat ---
gabi, cred ca nu-i destul doar una, ma gandesc ca e cu atat mai bine cu cat sunt mai multe...

Caroline:

--- Citat din: almi_gabi din Marți, 27 Martie 2012, 21:04 ---dupa ce scrie in articol se intelege ca se poate schimba karma  in timpul unei vieti dar din cate stiam eu karma unei vieti este determinata de actiunile ( bune sau rele) din vietile anterioare , deci o fapta buna in aceasta viata iti asigura o karma superioara (mai buna)  intro viata viitoare

--- Terminare citat ---

Si eu stiam ca se poate schimba karma. De fapt, acesta este chiar scopul reincarnarilor succesive (daca o fi adevarat).

steliana:
tot ceea ce nu este reparat tinde sa se repete pana la constientizare

Guesswho:
subscriu Steliana, m-am confruntat acum multi ani cu o situatie, cumva am evitat-o, dar peste putin timp s-a repetat, atunci am constientizat ce se intampla, dar tot n-am acceptat-o asa ca, am trisat si am fentat-o. dupa catva timp a reaparut aceeasi situatie, cu alti protagonisti si am decis s-o accept si s-o las sa se manifeste. nu m-am mai opus, mi-am invatat lectia atunci si a disparut definitiv.

steliana:
constienta si acceptare ;)
nimic din Adevar nu poate fi fentat!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă