Arhiva > Arhiva
Spiritualitate
ioana1972:
Ma bucur mult sa te cunosc Caroline.Si sa stii ca nimic intr-adevar nu e intamplator,chiar asa e chiar daca suna ca un cliseu.Nu exista coincidente.Asta e parerea mea si tot ce mi s-a intamplat pana acum in viata m-a facut sa inteleg ca pana la urma asa stau lucrurile intr-adevar.Sa ai o zi frumoasa si la fel pentru toata lumea.O sa ne mai auzim cu siguranta
steliana:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 26 Martie 2012, 14:11 ---ba da , mi s-a intamplat
si apoi mi s-a spus sa nu incerc sa schimb lumea in bine ca nu o sa reusesc ???
--- Terminare citat ---
lasa pe altii in lumea lor ...
faza era ca se intampla sa gandesti una si sa-ti iasa pe gura alta :o si tot asa ... se mai intampla odata, de 2 ori, dar cand sare din sa te apuci de ganduri, incepi sa cauti cauza :help:
Guesswho:
Karma negativa in iubire-plaga relatiilor prezente
DESTINUL NU E BATUT IN CUIE: Cum sa scapi de karma negativa in iubire si sa-ti gasesti fericirea in prezent
http://biocosmetics.wordpress.com/2011/11/05/karma-negativa-in-iubire-plaga-relatiilor-prezente/
almi_gabi:
dupa ce scrie in articol se intelege ca se poate schimba karma in timpul unei vieti dar din cate stiam eu karma unei vieti este determinata de actiunile ( bune sau rele) din vietile anterioare , deci o fapta buna in aceasta viata iti asigura o karma superioara (mai buna) intro viata viitoare
micaela:
e o chestiune de bilant. :) poti compensa o karma negativa, total sau partial, in viata prezenta. pleci in nexta doar cu ce-i dincolo de 0, in sens pozitiv si negativ. asa ca poti sa-ti "repari" karma negativa acum si aici.
nu spun, da' zic. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă