Aici se discuta > Subiecte generale

Autocunoastere

<< < (7/85) > >>

Caroline:

--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 07 Martie 2012, 20:00 ---Ultima descoperire pe care am facut-o e ca eu sunt stapana emotiilor mele, eu le identific si le controlez, nu ele pe mine...si ma simt tare bine ca am aflat asta! :)

--- Terminare citat ---

Tare mi-e teama ca eu ar trebui sa fac descoperirea asta in sens invers ca sa ma si bucur de ea: sa constat, de exemplu, ca am mai renuntat la autocontrol si cenzura...  :pleasantry:

steliana:

--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 07 Martie 2012, 20:00 ---...si ma simt tare bine ca am aflat asta! :)

--- Terminare citat ---

... ai inteles conflictul interior ...ai iesit din minte si te-ai dus la simturi ... :)

Guesswho:
da, Steliana, cam asa ceva, simt ca-s pe drumul cel bun  :)

”Ce se petrece cu mine în ultimul timp? În ultimele luni, în ultimii ani? Ce se petrece cu viața mea? Ce este această tulburare stranie pe care o simt în interior, din ce în ce mai puternică, din ce în ce mai ciudată, ce este această tremurare a inimii mele, acest plâns care stă să izbucnească în fiece moment, această sensibilitate extremă, ca și cum tot ceea ce se petrece împrejurul meu ar trece prin mine însumi?

Ce este această frică lăuntrică ale cărei valuri le simt, ce este vântul acesta interior care-mi spulberă mintea, care mă împiedică să mă concentrez la ceea ce fac, ce sunt aceste cutremure interioare provocând crăpături adânci în ființa mea?

De ce pare că totul se prăbușeșete, iar lumea așa cum am cunoscut-o… de ce dispare? De ce prietenii mei și familia mea se uită ciudat la mine? De ce mă îndepărtez de aceia pe care știu bine că-i iubesc? Poate că am început s-o iau razna, poate că am nevoie de ….”
continuarea aici:
http://www.calatoriainimii.net/2010/08/criza-psiho-spirituala-de-transformare-noduri-si-semne/

steliana:
Draga mea,
despre ceea ce vei avea nevoie vei vedea dupa un timp, functie de blocajele pe care le-ai avut. Lasa pe cei din jurul tau sa judece cum vor, nu incerca sa schimbi nimic. Este perioada de purificare care te va ajuta sa faci "saltul". Ai grija la manifestarile tale! Pot fi de orice natura. Poti incepe sa cumperi, sa faci curat in nestire, sa te izolezi, sa muti mobila, sa racesti, sa doresti distractie, ... etc. Poti vedea altfel ;) pe cei din jurul tau ...
Daca toate acestea vin acum, inseamna ca acum a fost timpul lor - ma refer la furtuna si starile sufletesti.

Incearca o perioada de asa-zisa izolare. Observa-te! Vei vedea ca oamenii si faptele care te intampina, vor fi pe alta treapta a evolutiei, tocmai ca sa te ajute.

Poate facem o intalnire si vorbim despre toate acestea. Important este faptul ca ai inceput sa constientizezi. Furtuna este abia la inceput. Indiferent de ceea ce se intampla, constientizeaza starea de bine si urmareste-ti pasii pe drumul in care ai inceput sa ai incredere.
Felicitari! :applause: :-*

silviu:
pfuuu, da' ce misto e autocunoasterea asta. nu trebuie sa schimbi nimic, da' trebe sa fii atent la manifestarile tale, care pot fi de orice natura: sa cumperi, sa vinzi, sa faci sex, sa te izolezi in munti, sa faci pojar, sa gatesti. apoi te observi cu acribie si astepti aparitia oamenilor si faptelor care te vor ajuta sa avansezi pe scara evolutiei spirituale. odata avansat, schimbarile nu vor intarzia sa apara: in loc de cumparaturi, faci sex, in loc sa vinzi, faci pojar.p'orma iar te observi, iar avansezi... :thumbup:
abia astept o intalnire unde sa discutam toate aceste aspecte.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă