Aici se discuta > Subiecte generale

Autocunoastere

<< < (8/85) > >>

Guesswho:
Steliana, imi face o deosebita placere sa-ti citesc postarile, multumesc pentru gandurile tale  :)
Ar fi binevenita o astfel de intalnire, mie personal mi-ar face placere sa te cunosc, din ce s-a mai scris pe forum constat ca suntem cateva persoane interesate de acesta latura, a dezvoltarii persoanle...Caroline, balanta, pocama. daca nu se va organiza o tabara cu acest specific, vom putea sa impartasim impresii si intr-un altfel de cadru. Trebuie doar sa vrem sa punem in practica aceasta dorinta.
Din ultima experienta am vazut ca si scepticii dupa ce au participat la un astfel de curs si-au schimbat foarte mult parerea.. ;)

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 09 Martie 2012, 12:14 ---Ar fi binevenita o astfel de intalnire, mie personal mi-ar face placere sa te cunosc, din ce s-a mai scris pe forum constat ca suntem cateva persoane interesate de acesta latura, a dezvoltarii persoanle...Caroline, balanta, pocama.
--- Terminare citat ---
pe mine m-ai uitat? :( sau crezi ca io sunt scepticul? ???

Guesswho:
Silviu, chiar sa vreau, nu te pot uita, ai tu grija de asta :D esti simpatic, te consider un fel de "piper" pe forum... ;)
Pe tine te simt profund interesat de dezvoltarea personala si-mi confirmi prin postari ca nu ma insel  ::)
Daca se va organiza o astfel de intalnire probabil ca intrarea va fi libera, asa ca.... dorinta sa fie! :)
Scuze pentru omisiune...n-a fost cu intentie :blush:

silviu:
multumax! :)

pocama:
Si eu iti multumesc ca nu m-ai uitat. Intradevar, este un subiect incitant la care as dori sa iau parte. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă