Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
rocky:
1 - zona de confort o scoti din calcul cind e un astfel de moment
2 - virsta e discutabila in functie de ce-ti doresti sa faci impreuna cu el
Guesswho:
1. usor de spus, fff greu de realizat practic. eu n-am reusit, dar recunosc ca prejudecata varstei a fost mult mai mare, prin urmare nici nu am incercat foarte mult sa fac ceva in sensul asta. mi-a intrat in cap ca diferenta de varsta e mare si punct. n-am reusit sa scap de "piticul de pe creier".
2. n-am avut decat startul care a fost extraordinar, dar din cauza mea, am ramas doar cu asta. nu s-a mai pus problema de realizari impreuna...
Nu regret nimic, chiar ma bucur ca am vazut ca astfel de barbati exista, doar ca, se pare :blush: nu-s eu suficient de pregatita pentru o relatie pe un nivel asa inalt. (eu l-am perceput mult mai sus decat mine ca dezvoltare personala ::))
silviu:
eu nu am probleme cu varsta. poa' sa aiba fata si 20 de ani...majora sa fie :)
Guesswho:
te cred, pan` la urma asta tine doar de perceptia fiecaruia. totusi, un cuplu format dintr-un barbat mai in varsta cu o tinerica parca imi da mai bine la ochi decat o tipa mai in varsta cu un pusti. sau o fi doar in capul meu, nu stiu.
:-\ daca ma gandesc mai bine, nu m-as vedea langa unul cu 20 de ani mai batran. diferenta ideala pt mine ar fi de 3-4 ani in plus, la el. O0
almi_gabi:
guess, ai deschis un subiect sensibil pentru multi - zona de confort - la un moment dat am dezbatut despre confort destul de mult; l-am impartit in confort fizic, psihic, emotional etc ( e prin arhiva pe undeva!! ); cert este ca si noi oameni ca orice sistem tindem catre o stare de echilibru, de confort pe care o avem intr-un moment al vietii si ne este greu sa renuntam la ea, sa iesim din acea stare, sa renuntam la tabieturi
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă