Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
steliana:
guess, ai prins ideea ;) si asta este cel mai important- parerea mea ;D
indiferent de natura relatiei nu avem voie sa impunem, sa obligam, sa cenzuram sa dam faptului ca ne consideram "dezvoltati" alta nuanta decat cea adevarata, cea care o inscrie la acest capitol; in momentul cand ne cramponam de cat de dezvoltati suntem, aratam defapt lipsa acesteia; afara de asta, in momentul cand stam in preajma unui initiat, se vede, se simte, ne dezvoltam involuntar; daca simturile sunt destupate, evolutia poate fi mai rapida decat ne asteptam. :)
cel mult, as fi un exemplu pentru el prin ceea ce fac eu
la mine a functionat si nu a fost necesara separarea :thumbup:
micaela:
anunt: caut initiat in preajma caruia sa fac sedinte de stationare, de trei ori pe saptamana. se ia, zice stel. ;D (glumesc, da' stiu ca-ti ridici vibratia in campul unuia bine evoluat). :)
Guesswho:
--- Citat din: steliana din Marți, 03 Aprilie 2012, 14:11 ---guess, ai prins ideea
--- Terminare citat ---
am prins-o pan` la urma, da` mi-a luat ceva timp :slap:
Caroline:
--- Citat din: steliana din Marți, 03 Aprilie 2012, 14:11 ---cel mult, as fi un exemplu pentru el prin ceea ce fac eu
la mine a functionat si nu a fost necesara separarea :thumbup:
--- Terminare citat ---
La mine nu a functiontat si a fost necesar divortul ca sa functioneze... separat.
Sa inteleg ca tu nu esti single?! Woau, vreau si eu initiere.
Guesswho:
m-am confruntat de curand cu urmatoarea situatie: am intalnit un barbat exact asa cum mi-l doream, doar ca am facut "greseala" cand mi-am stabilit ce calitati as vrea sa aibe si cum sa arate "sufletul meu pereche", de a vizualiza un chip cam tinerel; nu mi-am dat atunci seama de greseala, ci abia cand l-am intalnit, era exact ce mi-am dorit, exista acea "recunoastere", atractie, pasiuni comune..... si totusi, am dat inapoi.
mi-am pus dupa acest episod o serie de intrebari, dar la doua inca n-am gasit raspuns...e posibil oare sa ma fi obisnuit cu statutul de single si sa-mi fie greu acum sa ies din zona de confort? :-\ diferenta de varsta e o prejudecata? :-\
daca v-ati confruntat cu temeri similare si ati gasit si-o rezolvare, v-as fi recunoscatoare daca mi-ati impartasi din experienta voastra.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă