Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
Guesswho:
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 06 Aprilie 2012, 20:25 ---guess, ai deschis un subiect sensibil pentru multi - zona de confort - la un moment dat am dezbatut despre confort destul de mult; l-am impartit in confort fizic, psihic, emotional etc ( e prin arhiva pe undeva!! ); cert este ca si noi oameni ca orice sistem tindem catre o stare de echilibru, de confort pe care o avem intr-un moment al vietii si ne este greu sa renuntam la ea, sa iesim din acea stare, sa renuntam la tabieturi
--- Terminare citat ---
asa e, gabi, dar teoria spune ca renuntarea la zona de confort, desi implica un oaresce disconfort pentru moment e singura cale spre evolutie. cata vreme ramanem in zona de confort, stagnam. asta e teoria, dar practica m-a lasat corigenta. :(
acum ca scriam postul asta, mi-a venit in minte ceva: e foarte posibil ca de fapt sa-mi fi sabotat o posibila relatie doar pt ca nu voiam sa ies din zona de confort, asa ca am dat vina pe varsta, pe faptul ca era mult prea sus ca dezvoltare si asa mi-am construit fortareata perfecta si sigura :-\
si uite-asa am mai aflat ceva despre mine.. :o
rocky:
--- Citat din: Guesswho din Vineri, 06 Aprilie 2012, 20:37 ---acum ca scriam postul asta, mi-a venit in minte ceva: e foarte posibil ca de fapt sa-mi fi sabotat o posibila relatie doar pt ca nu voiam sa ies din zona de confort, asa ca am dat vina pe varsta, pe faptul ca era mult prea sus ca dezvoltare si asa mi-am construit fortareata perfecta si sigura :-\
si uite-asa am mai aflat ceva despre mine.. :o
--- Terminare citat ---
exact asta am patit cu fosta - eu renuntasem la zona de confort, ea nu ...
micaela:
Guess si eu am mari retineri in ce priveste cuplurile in care ea e mai "coapta". Aproape inevitabil vine o vreme in care diferenta de varsta, nefavorabila ei, isi spune cuvantul, asa ca daca preferi o relatie "for ever", e cam riscanta o incercare de genul asta. Sigur, exista si cazuri in care s-a trecut proba timpului fara despartire, dar acelea sunt exceptii.
Guesswho:
si totusi...ma intreb, daca aveam acelasi personaj dar de varsta potrivita as fi ramas in relatie? acum spun da, fara nicio indoiala. deci cuiul n-a fost zona de confort, ci varsta lui (apropos, chiar azi implineste niste anisori....tot berbec si el :smitten:, la distanta de doar doua zile unul de altu`)
concluzie: tre` sa fiu foarte atenta ce vizualizez data viitoare, observ ca se materializeaza in viata reala, chiar mai repede decat m-as fi gandit. :D
mica, relatia la care lucrez mental e "for ever", of course :angel:
micaela:
si eu am constatat ce e foaaarte important sa-ti definesti tot, tot, tot ce stii ca ti-e musai. :) culmea e ca si eu am intalnit omul care mi se potrivea din foarte, foarte multe puncte de vedere, dar avea un defect cu care nu m-am putut impaca neam. :)
si pe fi-mea am "cerut-o" cu descriere, si-am primit-o fix cum am vrut, dar am uitat sa zic "cu ochi albastri" (obsesia mea fiind doar sa-i aiba mari, si-i are). ma cearta ca n-am fost mai atenta ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă