Aici se discuta > Subiecte generale
Autocunoastere
micaela:
nici aceea, ca nu stim cu certitudine ce e: un dead-end sau o trecere. :buck2:
silviu:
e o trecere. la cele vesnice. parerea popilor ::)
Guesswho:
--- Citat din: steliana din Marți, 03 Aprilie 2012, 11:58 ---gresit! el era inferior pentru ca indiferent de nivel, nu trebuie luat ca "problema". si de 10 ori daca te mai nasti, dezvoltarea va continua. asta inseamna ca mori si te nasti cu aceasta "problema"?
--- Terminare citat ---
cred ca nu ne-am inteles, eu am spus ca "problema" era la mine atunci si, ca prin ceea ce am invatat despre mine si despre altii in acest timp, astazi n-as mai da importanta acestui fapt. vrea sa se dezvolte alaturi de mine, ok, e un stimulent reciproc, daca nu, la un moment dat se va produce separarea noastra (pentru ca o relatie poate exista intre doi oameni care privesc si merg in acelasi sens). cel mult, as fi un exemplu pentru el prin ceea ce fac eu (pt mine), daca considera ca i se potriveste sau nu, e doar alegerea lui.
in trecut, am luptat incercand sa-l conving sa parcurga acelasi drum, aici am gresit pt ca incercam sa-l schimb fara ca dorinta sa existe in el, in primul rand. evident ca n-am reusit, doar mi-am consumat resurse importante pt el, cand ar fi fost ideal sa le folosesc in interesul meu, pentru dezvoltarea mea. aceea a fost o lectie importanta pe care am invatat-o, ca nu e treaba mea sa "dezvolt" pe altul, ci am datoria asta doar fata de mine O0
micaela:
--- Citat din: steliana din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:32 --- :2funny: pai vezi? nu ar trebui sa te scoata din calm o necertitudine. si apoi, lasa omul sa se certifice in certitudinea lui care este defapt necertitudine. am si eu pe un cineva care are niste banite de certitudini ;i le apara cu aceeasi iritare >:(, dar eu i le respect, ba ii mai dau si apa la moara si totul decurge normal, fara sa ma scoata din calm ;); altfel ... nici nu ma obosesc sa fac scenarii cu s-ar putea intampla :2funny: stiu cum este pentru ca l-am vazut in manifestarile cu alte persoane :fight:
ce, daca isi mentine parerile pana la a-i face pe altii sa creada ca sunt certitudini, imi poate schimba mie convingerile? poate altora!
--- Terminare citat ---
da, tre' sa mai lucrez la calmul meu ne-englezesc, stiu, dar nu-mi iese ;D, ca_cum nu opinez asisderea lui, cum i se agita piticul negru' agresiv, asa ca lately il tratez cu distanta, ca-mi apar emotionalu' si echilibru-mi de balantza. ;D
ceva metode de antrenat calmul aveti? :)
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Marți, 03 Aprilie 2012, 13:44 ---ceva metode de antrenat calmul aveti? :)
--- Terminare citat ---
m-ar interesa si pe mine, ca uneori is cam "acida" :blush:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă