Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 16 - 18 martie
anyasolo:
Buna dimineata tuturor!
Cum a fost la Praga,Gigi? :)
Cei care am achitat integral si am optat pentru cazare la Casa din Vale, ramane valabila alegerea, da?
admin:
Am gasit o Praga inghetata, dar "calda"... Parca e mai frumoasa iarna. Orasul acela are farmecul lui, este atat de romantic si plin!
O sa va povestesc mai multe. Am facut aproape 1000 de poze, ma incanta acolo fiecare cladire, fiecare straduta. Interesant a fost si congresul de turism tinut la Corinthia Towers. Am participat la prezentarile Moraviei si Boemiei de sud. Castele, locuri extraordinaren necunoscute inca turistilor romani. Am inceput sa primesc materiale si informatii de la cei cu care am avut intalniri la Praga. Anul acesta am sa lansez pt cateva companii din Romania cateva programe de incentive. Este insa posibil sa introduc si in unele programe Singles Camp cateva obiective din cele care mi-au fost prezentatte. Surpriza placuta a fost ca am intalnit 3 "romani": un francez stabilit la Tg Mures, un roman plecat de 30 in Paris si unul nascut aici dar crescut si educat la Budapesta. Sunt tendinte noi in turismul corporate si vreau sa ma implic mai mult in sfera asta. Stiu insa ca din pacate imi va limita foarte mult timpul pe care acum I'll dedic Singles Camp. Sper insa sa-mi gasesc oameni care sa ma inlocuiasca aici si actiunea si proiectul sa mearga mai departe fara sa fie afectate intr-un fel. Scriu acum de pe tf, intr-un moment mai de liniste. Poate la noapte am sa pot incepe a povesti mai multe.
clopotel32:
Buna ziua tuturor,
Mi-ar placea si mie sa merg in tabara New entry... insa daca nu am transport si sunt din Tulcea cum pot ajunge in acea tabara impreuna cu voi? Pana in Bucuresti pot veni cu microbuzul , din bucuresti pana in Sibiu se poate ajunge dar din Sibiu la casa respectiva??? Cine ma preia???
clopotel32:
Buna ziua
Dar daca nu ai auto personal si esti din Tulcea cum poti ajunge acolo? Mi-ar fi placut si mie sa ajung dar nu stiu cum??
admin:
Nimic nu este prea departe cand vrei ceva cu adevarat. Intreab-o pe Dadus, cum a venit ea din Oradea in Delta?
Stiu ca multora, mai ales din zona voastra le e teama de vreme rea, dar pana atunci mai e o luna! Avem si ghiocei atunci!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă