Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 16 - 18 martie
admin:
Lista primita acum din agentie:
Au achitat:
1.Tatiana Z
2.Oana P
3.Anisoara S
4.Violeta M
5.Elena B
6.Liviu C
7.Sorin S
8.Mihaela N
-------------------------
Au confirmat ca participa, dar inca nu au achitat
9.Niculita Adriana
10.Emese Grecu
11.Narcis S
12.Geo N
Daca toti cei 4 care si-au dat confirmarea de participare au sa achite avansul, NU mai sunt locuri libere.
Cei care doresc insa sa vina in zona, au posibilitatea sa fie cazati la Pensiunea Sibiel, unde se desfasoara tot o actiune Singles Camp. Carnavalul.
Pot opta pt a participa la un program comun cu cei din tabara new entry sau de a se integra in grupul de carnaval. Asta pot sa o decida pe loc, nu este nevoie de pe acum. Distanta dintre cele doua locatii este de 3 km, de aceea am si ales Vale ca destinatie pt tabara new entry. Sa pot participa la amandoua. Nu in acelasi timp, evident.
Asa cum am anuntat pe banda de news, am sa lipsesc cateva zile, sunt plecat la Praga. Nu stiu cat timp am la dispozitie pt a intra si a vizualiza ce s-a mai scris pe forum, de aceea daca va inscrieti pe Email sau aici pe topic, nu o sa aveti un raspuns imediat. Doar miercuri, la intoarcerea mea.
alice_lumi:
As vrea si eu sa ma inscriu in tabara New Entry....dar vad ca s-au ocupat locurile deja. In cazul in care renunta cineva , va rog sa ma inscrieti si pe mine.
S-au poate mai gasiti o locatie in cazul in care se depaseste cu mult numarul locurilor din locatia pe care o aveti deja....si putem veni si noi ..cei care am confirmat mai tarziu. :)
admin:
Asa cum scriam mai sus este si varinata Pensiunea Sibiel. Pana miercuri insa nu o sa mai pot face nimic. Te trec pe lista de Sibiel, alice_lumi?
dorys:
Buna dimineata ! Felicitari pentru ideea excelenta de a organiza vacante pentru persoanele singure ! Pentru ca sunt noua pe aici , mi-ar placea sa particip la Tabara New Entry 16-18 martie 2012 , dar inteleg ca nu mai sunt locuri ; am vazut pe site ca ar exista posibilitatea cazarii la pensiunea Sibiel , de aceea as dori amanunte legate de costul cazarii in aceasta locatie , precum si de modalitatea de a ajunge din Bucuresti acolo . Va multumesc anticipat pentru informatii !
admin:
Pt ca locurile de cazare la pensiunea Casa din Vale s-au rezervat deja si vad ca mai exista doritori, va propun o alternativa:
- cazare + mic dejun la Pensiunea Sibiel (acolo unde o sa se desfasoare sambata si carnavalul)
- participare vineri seara si sambata seara la programul de carnaval (mese incluse)
- participare la tabara New Entry din Vale - sambata pana la inceperea carnavalului (masa de pranz inclusa si servita impreuna cu cei din Vale)
Trasferul de la Vale spre Sibiel si retur are sa fie organizat de Pensiunea Sibiel.
Tarif: 245 RON
Cine doreste sa se inscrie o poate face aici pe topic sau scriindu-mi pe adresa office@singlescamp.ro.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă