Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 16 - 18 martie
admin:
Am fost intrebat in legatura cu participarea celor din tabara new entry, sambata, la carnavalul de la Sibiel. Programul este acelasi ca si a celor de la carnaval, o sa aveti nevoie sa va pregatiti masca si un costum. O sa organizam transportul din Vale astfel incat sa se ajunga la ora 17.30 la Sibiel. Daca urmariti opicul de carnaval o sa gasiti detalii despre programul de sambata seara.
Victorman:
Mai sunt locuri ? ;) Eu nu-mi permit de obicei sa-mi fac programul dinainte dar as incerca, poate daca platesc o sa vin ;D
admin:
Victorman, nu mai sunt locuri in Vale, dar dadeam ca alternativa cazarea la Pensiunea Sibiel si participarea mixta si la New Entry si la Carnaval (impreuna cu ceilalti new entry). Mai sunt in aceasta situatie inca 2 "noi". Detalii despre program si tarif gasesti pe acest topic cu cateva pagini in urma.
Maine am sa-ti transmit un Email de rezervare.
Victorman:
ok :D
Annalys:
Buna ziua,
am achitat un avans in data de 07.02. 2012 ( daca nu m-a lasat memoria) :)de 150 de ron si restul de 80 o sa il efectuez saptamana viitoare ( Marti).
Sunt inscrisa pe lista..da?:) nu vreau sa lipsesc ;)
p.s. am facut si miscari de trupa la birou ca sa pot pleca Vineri:)
Multumesc.
O zi minunata tuturor.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă