Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 16 - 18 martie

<< < (30/46) > >>

Annalys:
Buna.

Ora de plecare 11.30 este convenabila. Pe la 11.00-11-15 o sa fiu acolo. O sa ajung si eu saptamana aceasta sa cumpar bilete.

O saptamana minunata tuturor.

Annalys:

--- Citat din: anshoci din Vineri, 09 Martie 2012, 15:00 ---Buna

cei care veniti din bucuresti si vrei sa mergeti cu autocarul va rog sa intrati pe acest link http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-Sibiu/643-520.aspx?zi=2012-03-16
si sa alegeti ora la care vrei sa plecati si sa ajungeti..........eu propun Firma Fany cu placare la 11.30 din Bucuresti si sosire la 16.30 in Sibiu. Ne putem intoarce tot cu Fany duminica la 16.30 din Sibiu si ajungem la 21 in Bucuresti. Putem lua bilet dus intors ca sa scapam de grija biletului la intoarcere si sa fim siguri ca avem loc.
ce ziceti?

--- Terminare citat ---

Este perfect. ;) :)

admin:
Am primit doua propuneri de grupaje:
- Florin Z pleaca din Bucuresti si are 3 locuri libere in masina
- Geo N pleaca din Bucuresti si are un loc liber in masina
Daca doriti sa mergeti impreuna cu ei pana la Sibiel/Vale, scrieti aici pe topic si am sa va pun in legatura cu ei.

admin:
Stere pleaca din Constanta, are dupa cate am inteles 3 locuri libere.

sorins:
Eu ajung in Sibiu la 15:30 (plus/minus cat o sa intarzie trenul). Exista vreun plan pentru trasportul in Sibiel ? As vrea sa stiu pana maine seara daca e posibil.

Ar fi utile niste detalli de cum se ajunge la Casa din Vale.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă