Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tabara New Entry 16 - 18 martie
admin:
In situatia in care veniti de pe traseul: Constanta - Bucuresti - Pitesti si nu agreati propunerea celor trei participanti, de a veni impreuna cu ei, sau daca veniti din alte zone ale tarii cu mijloace de transport in comun, exista doua variante de a ajunge din Sibiu la Sibiel:
1. cu mine - am sa plec spre pensiune la ora 13.00 din parcarea din fata garii Sibiu. Tf meu 0745 106501
2. cu administratorul pensiunii, d-nul Bucur - 0740 248257. la ora 16.30 - la fel din fata garii Sibiu.
VIOLETA:
Buna!
Scuze Anyasolo ,dar n-am avut timp sa raspund.
Nu m-am lamurit daca tu esti din Brasov ,pt.a putea sa-ti spun cand ajung acolo!
In principiu plec de acasa dimineata in jur de ora 8,deci ajung la Brasov pe la 10.Daca esti din alta parte a zonei,spune-mi pt.a-mi face traseul.
Cel mai probabil ne vom intalni in Sibiu cu grupul. : :applause
Daca mai sunt doritori de-alungul acestui traseu:nu ezitati :dance:
anyasolo:
--- Citat din: VIOLETA din Luni, 12 Martie 2012, 20:13 ---Buna!
Scuze Anyasolo ,dar n-am avut timp sa raspund.
Nu m-am lamurit daca tu esti din Brasov ,pt.a putea sa-ti spun cand ajung acolo!
In principiu plec de acasa dimineata in jur de ora 8,deci ajung la Brasov pe la 10.Daca esti din alta parte a zonei,spune-mi pt.a-mi face traseul.
Cel mai probabil ne vom intalni in Sibiu cu grupul. : :applause
Daca mai sunt doritori de-alungul acestui traseu:nu ezitati :dance:
--- Terminare citat ---
Violeta, eu sunt din Fagaras, este pe DN1, (voi urca in Fagaras) , daca se poate...am spus de Brasov, fiindca de acolo mai faci 1 ora, si pot sa fiu gata de drum ; tel.meu 0740-781162
Merci! O seara faina! :)
Caroline:
Vin si eu cu varianta 1, daca vii cu microbuzul, din Gara Sibiu. E ok?
VIOLETA:
Anyasolo ,se schimba treaba atunci. :D :DTe iau direct din Fagaras pt.ca avantajos este sa vin prin Rasnov-Fagaras-Sibiu ^-^0745370274 :smiley6600:
O zi faina tuturor! :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă