Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 16 - 18 martie

<< < (29/46) > >>

VIOLETA:
ANYASOLO,cel mai probabil eu o sa vin cu masina mea pe ruta Brasov-Fagaras-Sibiu,asa ca poti merge cu mine.
Ce zici te-ar "coafa"? :flori:

anshoci:
Buna

cei care veniti din bucuresti si vrei sa mergeti cu autocarul va rog sa intrati pe acest link http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-Sibiu/643-520.aspx?zi=2012-03-16
si sa alegeti ora la care vrei sa plecati si sa ajungeti..........eu propun Firma Fany cu placare la 11.30 din Bucuresti si sosire la 16.30 in Sibiu. Ne putem intoarce tot cu Fany duminica la 16.30 din Sibiu si ajungem la 21 in Bucuresti. Putem lua bilet dus intors ca sa scapam de grija biletului la intoarcere si sa fim siguri ca avem loc.
ce ziceti?

Victorman:
Sunt PRO la mersul cu autocarul, Fany daca am citit bine pleaca de la autogara militari. Trebuie luate biletele inainte ? Din partea mea e bine si cu intorsul  :thumbup:

anyasolo:

--- Citat din: VIOLETA din Vineri, 09 Martie 2012, 14:31 ---ANYASOLO,cel mai probabil eu o sa vin cu masina mea pe ruta Brasov-Fagaras-Sibiu,asa ca poti merge cu mine.
Ce zici te-ar "coafa"? :flori:

--- Terminare citat ---
Multumesc Violeta! De acord cu propunerea ta  :)
Pe la ce ora ai calculat , cu aprox. ca vei ajunge la BV- tu vii de la Balotesti, nu?
Ne oprim la Sibiu si mergem cu grupu` la Vale...de fapt in "sus" ,la munte ;) sau cunosti drumul?

adam:
Buna Anshoci,

Da, este foarte bine sa plecam din Buc la 11.30. Dorys mi-a confirmat pe e-mail ca si pt ea este ok aceasta ora. Eu in jur de 11 voi fi in autogara Militari.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă