Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tabara New Entry 16 - 18 martie

<< < (28/46) > >>

sorins:
Mi-am luat bilete la tren, ajung in Sibiu la ora 15:25, inca n-am reusit sa gasesc transport Sibiu Sibiel asa ca orice sugestii sunt binevenite.
In ultima instanta pot incerca un taxi, dar in cazul asta se pune problema drumului de intoarcere.

adda:

--- Citat din: sorins din Joi, 08 Martie 2012, 19:20 --- inca n-am reusit sa gasesc transport Sibiu Sibiel asa ca orice sugestii sunt binevenite.
In ultima instanta pot incerca un taxi, dar in cazul asta se pune problema drumului de intoarcere.

--- Terminare citat ---

Sorin, a scris Gigi (Admin) mai sus in legatura cu transportul din Sibiu catre Sibiel, partea asta se rezolva...important este sa comunicati la cat ajungeti in Sibiu.

Pana la data de 1 aprilie, cauciucurile de iarna sunt obligatorii. Cel putin in UE. Plec de doua ori in Ungaria luna aceasta si m-am interesat expres.
Asa cum am anuntat, functie de numarul de persoane care au sa calatoreasca cu mijloace de transport in comun pana la Sibiu, o sa organizam ceva pana la Sibiel. Eu sunt plecat pana duminica in Ungaria, este bine sa-mi transmiteti aici pe forum, daca sositi in acest mod si la ce ora ajungeti. Cand ma intotrc va contactez pt a ma asigura ca o sa stiiti unde ne intalnim la gara sau autogara.

anyasolo:
LA MULTI ANI , fetelor!! :flori:
Eu o sa ajung , venind din Fagaras( cu microbuz Brasov- Sibiu) sau la :  ora 10,30 ori  12,45, in functie de cum se organizeaza transportul la Casa din Vale.

sorins:

--- Citat din: adda din Joi, 08 Martie 2012, 20:33 ---Sorin, a scris Gigi (Admin) mai sus in legatura cu transportul din Sibiu catre Sibiel, partea asta se rezolva...important este sa comunicati la cat ajungeti in Sibiu.

Pana la data de 1 aprilie, cauciucurile de iarna sunt obligatorii. Cel putin in UE. Plec de doua ori in Ungaria luna aceasta si m-am interesat expres.
Asa cum am anuntat, functie de numarul de persoane care au sa calatoreasca cu mijloace de transport in comun pana la Sibiu, o sa organizam ceva pana la Sibiel. Eu sunt plecat pana duminica in Ungaria, este bine sa-mi transmiteti aici pe forum, daca sositi in acest mod si la ce ora ajungeti. Cand ma intotrc va contactez pt a ma asigura ca o sa stiiti unde ne intalnim la gara sau autogara.

--- Terminare citat ---

Nu vad de ce era nevoie de culoarea rosie. Am comunicat cand ajung un pic mai sus. Anyway, nu e nevoie sa ma asteptati, in cazul in care se organizeaza transportul mai devreme.

adda:
Sorin, scuze daca te-a deranjat ca am postat cu rosu citatul lui Gigi. Nu a fost cu niciun fel de intentie, era un citat si nu l-am putut insera altfel asa ca l-am scos in evidenta colorandu-l...atata tot. poate o sa fie de folos si altor persoane care au aceeasi intrebare ca si tine.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă