Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (12/86) > >>

balanta:
bitek...nu fericirea reala se ascunde!...de aia nimanui nu ii e rusine...vorbim de fericirea ce se presupune si se vrea presupusa dar ascunde taman opusul...!...de fapt unii oricum traiesc in virtutea inertiei si nu fac analiza pe text...doar li " s-a spus" ca asa e la toata lumea!...

bit:

--- Citat din: balanta din Marți, 27 Martie 2012, 13:51 ---bitek...nu fericirea reala se ascunde!...de aia nimanui nu ii e rusine...vorbim de fericirea ce se presupune si se vrea presupusa dar ascunde taman opusul...!...de fapt unii oricum traiesc in virtutea inertiei si nu fac analiza pe text...doar li " s-a spus" ca asa e la toata lumea!...

--- Terminare citat ---
Masti, masti, masti...Si in spatele lor alte masti. Nu. Nu asa. Mai bine deloc. Stii, pana la coada, cred ca dupa ultima masca, dupa ultimul strat, se ascunde de fapt o mare neputinta. Nici io nu-s fericit (nici pe departe) insa asa nu voi ajunge niciodata. Si aici nu vorbesc de cineva anume (Doamne feri!) ci de tipul asta de oameni. Palizi.

Guesswho:
bitek, la problemele din cuplu ma refeream si eu, alea nu-s bine de discutat cu binevoitorii din afara. de ce as ascunde ca-l iubesc?  :smitten:

chiar ma gandeam de ce mi-a fost greu la un moment dat cand am constietizat si acceptat aceasta realitate privind relatiile: mi-a fost greu pt ca asa am fost educata, pentru ca asta am vazut in familie, la parinti, unchi, bunici. "iti e bine sau nu, tre` sa rabzi, sa suporti, e barbatul tau si el stie cel mai bine ce-i bun pt casa si implicit pt tine"  :o. imi amintesc de reactia bunicii mele care acum cativa ani a surprins o discutie in contradictoriu intre mine si fostul si m-a certat spunandu-mi ca "tre` sa ma supun barbatului si sa-l ascult"  :fight:.omg  :faint:, asta nu e pt mine. pot fi in multe feluri, da` supusa never. :giggle: si nu pt ca-s capoasa, dar daca am un punct de vedere diferit de al lui, eu mi-l sustin, nu-i spun "da, dragul meu, e asa cum spui tu, cerul e maro".
Acum, dupa ce am inteles destule lucruri cu privire la relatii,  imi pare mai simplu si privesc detasat relatia de cuplu, m-as bucura de clipa prezenta, iar viitorul ar fi asa cum l-am construi impreuna.

bit:
Insa o femeie inteleapta isi conduce barbatul din umbra. Si asta presupune ca uneori, ocazional, sa-i dea nebunului dreptate. Asa ca...uneori poate fi si cafeniu. Chiar daca maine imi spargi capu`cu albastru. :)
Cat despre suisuri si coborasuri intr-o relatie...sunt inerente. Ca si rasaritul soarelui. Limita de suportabil (a fiecaruia!) e o treaba foarte subiectiva, putem petrece revelionul argumentand si nu iesim la un numitor comun.

Guesswho:
da, era si-o vorba, barbatu-i capul si femeia gatul....nu mai retin exact
cand are dreptate normal ca recunosc....eu ma refer la acele situatii cand femeile prefera sa spuna orice doar de dragul lui, sa nu-l supere si sa aiba un barbat alaturi. iar pt asta se anuleaza pe ele, nu stiu ce vor, ce preferinte au, conteaza doar el. eu nu pot fi asa, o fi bine, o fi rau, asta sunt...il ascult, imi spun punctul de vedere, gandesc, eu pt mine, nu el pt mine  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă