Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
micaela:
este adevarat. si noi am produs un soc multora, cand am divortat. nu faceam niciun efort de a parea in vreun fel catre exterior, dar eram perceputi ca o familie "model". in interior, intr-adevar, exista o eroziune lenta dar sigura, din cauza incompatibilitatii pe multe planuri.
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Marți, 27 Martie 2012, 13:26 ---dar in interior existau numeroase frictiuni care au dus in timp la erodarea relatiei.
--- Terminare citat ---
parca poti sa stii ce e in interior? :-\
bit:
@guess: Asta e alta plachie de crap. Daca exista sentimente puternice intr-un cuplu dupa o perioada de timp e diferit de cum apare un cuplu vazut din exterior. Is doua lucruri clar distincte. A! daca privesti din punctul de vedere al observatorului, pai aci is 2 variante: aparenta - cum ti se pare tie cuplul respectiv, procesand datele (superficiale) pe care le obtii...sa zicem in mod normal, firesc (discutii, iesiri impreuna, vizite de curtoazie, etc.). Varianta 2: esti un prieten (in sensul de prieten adevarat) al cuplului (sau al unuia dintre parteneri). Atunci ai acces la alt tip de informatii si atunci poti face proiectii si predictii mult mai aproape de realitate...alta treaba, cum ziceam.
Guesswho:
--- Citat din: silviu din Marți, 27 Martie 2012, 13:32 ---parca poti sa stii ce e in interior? :-\
--- Terminare citat ---
pai cred ca nici nu tre` sa stie ce-i in interiorul relatiei decat cei doi, care-s direct implicati
intr-un cuplu, cu cat isi baga altii din afara nasul mai putin (mama, soacra, frate, etc) cu atat lucrurile sunt mai bune
bit:
--- Citat din: Guesswho din Marți, 27 Martie 2012, 13:35 ---pai cred ca nici nu tre` sa stie ce-i in interiorul relatiei decat cei doi, care-s direct implicati
intr-un cuplu, cu cat isi baga altii din afara nasul mai putin (mama, soacra, frate, etc) cu atat lucrurile sunt mai bune
--- Terminare citat ---
Wrong. Io asa zic. Nu ascund ce e cu mine. De ce sa-mi fie rusine sa se vada ca-mi iubesc consoarta? A! nu-si baga altii nasu-n deciziile de cuplu...aci te sustin. Plus ca problemele de cuplu le discut numai cu "inculpata", nu cu mama, nici cu tata, nici cu Sf.Petru sau mai stiu io cine. Da`asa, semiclandestin...no.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă