Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
micaela:
--- Citat din: Matei din Vineri, 24 August 2012, 14:59 ---valorile lu otrava, pls, ca sa respectam dreptul de autor! :) acele valori ii apartin lui, eu l-am citat doar, cu ghilimelele de rigoare.
--- Terminare citat ---
ah, v-am confundat. :giggle:
cineva:
--- Citat din: Matei din Vineri, 24 August 2012, 14:59 ---Magister dixit, fii linistit, nu cred ca non valorile vor disparea vreaodata, in plus romania e din ce in ce mai plina de valoare (Ť tu esti valoarea mea, eu sunt valoarea ta ť
va spune asta ceva ? sau nu despre o astfel de valoare era vorba ?!).
valorile lu otrava, pls, ca sa respectam dreptul de autor! :) acele valori ii apartin lui, eu l-am citat doar, cu ghilimelele de rigoare.
--- Terminare citat ---
magister dixit cine este? este si el cineva ? :D
asta cu valoarea mea esti tu si blablabla, nu stiu ce ar trebui sa-mi spuna dar miroase a manea si daca tu o dai in manele, incep sa te confund cu Salam. :slap:
otrava nu stiu cine este nici el, dar vad ca este asa, ca un Guru pentru tine... :box:
Absentem lćdit, qui cum ebrio litigat.
steliana:
exceptand sau nu absenta, ma intrebam (?) ... cine este cineva? cineva, suntem cu totii!
(asteptati sa citesc totul ...) dar imi mentin parerea. :)
Caroline:
--- Citat din: steliana din Vineri, 24 August 2012, 17:10 ---cineva, suntem cu totii!
--- Terminare citat ---
ma indoiesc. Non omnia possumus omnes.
How are you, John Doe?
micaela:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 24 August 2012, 17:24 ---ma indoiesc. Non omnia possumus omnes.
How are you, John Doe?
--- Terminare citat ---
sa-ncercam o varianta autohtona: Cine facetzi matalutza, Ion Popescu? ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă