Arhiva > Arhiva
Intrebari pentru un single
cineva:
--- Citat din: micaela din Vineri, 24 August 2012, 10:05 ---in orice lume. poate fi foarte fun si-n perimetrul valorilor "lui matei".
nu crede. cerceteaza.
--- Terminare citat ---
micaela draga...niste valori ca sa fie considerate valori, trebuie sa fie raportate la nonvalori...cand dispare nonvaloarea cu ce raportezi valoarea? cum ar arata o lume unde exista doar binele? cum ai stii atunci ca binele este bine daca nu-l raportezi la ceva "rau" ? eu prefer lumea total imperfecta in care traim, pentru ca o valoare este cu atat mai "valoare" cu cat este mai greu de gasit intr-un ocean de nonvaloare
dixit
Caroline:
Bingo! Exact aceleasi motive ma fac sa cred ca ipoteza Raiului nu e viabila.
Daca toate sarcinile + (materie) si non-materie (-) s-ar contopi, sinusoida ar reveni in punctul 0, dinainte de Bing-Bang. ;)
bit:
nope. cand se produce contopeala, se face un kboom, de nici big si nici bang nu-i mai gasesti in vecii vecilor. Asa ca las`asa, fara 8, 9, 10, 20 de valori, lasati-i sa fie. Uite cam asa (ca tot am io pata majora pe asta these days):
Whoever is unjust let him be unjust still
Whoever is righteous let him be righteous still
Whoever is filthy let him be filthy still
Caroline:
Mai simplu spus, nimic nu e intamplator si totul are un rost.
Matei:
--- Citat din: cineva din Vineri, 24 August 2012, 08:42 ---@matei...vrei sa salvezi balenele? lumea? :)
daca am face ce spui tu, unde ar mai fi distractia? ce haz ar mai avea o lume anosta, incolora, insipida, inodora?
--- Terminare citat ---
Ť sauve qui peut ť cum bine zicea guvernanta mea, cand venea vorba despre lume si despre balene ;)
--- Citat din: cineva din Vineri, 24 August 2012, 10:16 ---cand dispare nonvaloarea cu ce raportezi valoarea? cum ar arata o lume unde exista doar binele? dixit
--- Terminare citat ---
Magister dixit, fii linistit, nu cred ca non valorile vor disparea vreaodata, in plus romania e din ce in ce mai plina de valoare (Ť tu esti valoarea mea, eu sunt valoarea ta ť
va spune asta ceva ? sau nu despre o astfel de valoare era vorba ?!).
--- Citat din: micaela din Vineri, 24 August 2012, 10:05 ---in orice lume. poate fi foarte fun si-n perimetrul valorilor "lui matei".
--- Terminare citat ---
valorile lu otrava, pls, ca sa respectam dreptul de autor! :) acele valori ii apartin lui, eu l-am citat doar, cu ghilimelele de rigoare.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă