Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (79/86) > >>

Caroline:

--- Citat din: micaela din Marți, 21 August 2012, 15:40 ---asa-mi trebuie daca ma bag sa aplanez false-tensiuni. da'-i ultima data.

--- Terminare citat ---

Mica, nu era vorba de tine. Parol.
Io nu mai zic nimic, ca vad ca tot in bara o dau... lurker scrie pe mine, de-acu' incolo.

micaela:
nush' de ce, dar io am impresia ca azi e o zi nefasta tare... e ceva in aer sau in astre. banuiesc un marte in exaltare, aspectat beligerant precum ii e si felul, si un mercur retrograd si f. f. prost aspectat, ca prea se interpreteaza aiurea tot. io zic sa tacem azi si sa radem maine. deal?  :)

bit, zici ca ai problem' cu estrogenu'?  ;D

bit:
Pai da. Ca ma imboldesc emotiile rau. Si sunt intr-o nefireasca dispozitie pentru estetisme. D`aia zisei: mult estrogen in atmosfera aci si ma contaminai si io un pic (bine, mai e si mos Aghiuta din mine care mai da cate-un corn  ;D). Da`in general mie mi-e mai  ok sa fie conflict si sa se sparga decat sa pudram frumos bubu si sa zicem ca-i totu`bine (chiar daca exista izbucniri aiurea, ca azi. Ma rog, io vorbesc de la umbra -ca sa nu fiu magar de tot- adica nu fusei implicat decat pe post de galerie :D). Anyway, good game, ladies, good game!

micaela:
da, zau ca azi iti da nenumitu' cu cornu'. tu vezi bubu pudrate unde nu-s. n-avea ce sa se sparga. e mercur retrograd, mai mult ca sigur, de se-ntamplara neintelegeri. nu fi uracios!  :P mai zgandari mult? nush' ce ai si tu, azi. :tomato:

bit:
Mai fratili, de ce nu vezi `talica, e doar o chestie de optica: tu-l vezi cu aripioare, io-l vad cu cornitze. Pan`la coada, tot acelasi drac e. Cat despre mine...cine  :angel:  io? Da`ce-am facu`?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă