Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (80/86) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: bitek din Marți, 21 August 2012, 11:30 --- >:D  Catfight!  >:D

--- Terminare citat ---

ca sa vezi !! 

--- Citat din: bitek din Marți, 21 August 2012, 19:49 ---..Da`in general mie mi-e mai  ok sa fie conflict si sa se sparga decat sa pudram frumos bubu si sa zicem ca-i totu`bine (chiar daca exista izbucniri aiurea, ca azi. Ma rog, io vorbesc de la umbra -ca sa nu fiu magar de tot- adica nu fusei implicat decat pe post de galerie :D). Anyway, good game, ladies, good game!

--- Terminare citat ---

pe tine ce te mai nedumereste de zici asa ceva !!??

Matei:
citind ce s-a dialogat pe-aici in ultimile zile, m-a cam uimit, drept sa spun. 
din intamplare citeam astazi o postare de pe blogu' lui otrava care se potriveste foarte bine aici:

"ne zbatem pentru toate prostiile, ne lansam in lupte inutile, ne agitam in fiecare zi, ne macinam pentru toate detaliile"...

http://bloguluotrava.ro/ne-zbatem-pentru-toate-prostiile/

intrebarea pentru singles: oare se merita?

Matei:
in loc sa "ne zbatem pentru toate prostiile, ne lansam in lupte inutile, ne agitam in fiecare zi, ne macinam pentru toate detaliile" dupa cum zice otrava, ce-ar fi sa punem energia si creativitatea noastra in slujba a ceva mai frumos si mai bun?
este o intrebare pentru singles, BTW!  :)

uite ce fac altii in alte parti!

http://thechive.com/2012/05/26/choreographing-a-lip-dub-marriage-proposal-with-everyone-you-know-takes-guts-video/

cineva:
nu dati in spectatori... eu m-am echipat oricum  :food:

steliana:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 20 August 2012, 10:22 ---Sunt prea perfecti si oamenii nu rezista perfectiunii. Oameni isi pot dori la un moment dat in viata sa fie perfecti dar nu asta e motorul care ii duce mai departe, ci dorinta sa evolueze psihic, mental, emotional, spiritual.

--- Terminare citat ---

intotdeauna exista variante care pot fi luate ca solutii, chiar daca sunt de moment :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă