Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (68/86) > >>

steliana:

--- Citat din: devita din Marți, 14 August 2012, 22:44 --- Singuratatea in schimb .... e altceva!

--- Terminare citat ---

singuratatea tanjeste dupa oameni, solitudinea te face sa te bucuri de tine insuti.

devita:
Solitar - esti solidar cu tine! Omul e insa fiinta sociala. Da, in singuratatea omul tanjeste, singuratatea doare!
Sunt noua in aceasta comunitate. M-am prezentat "sunt x, sunt singura". Acum ma gandesc, nimeni nu e singur pe pamant.
deci care ar fi alternativele mai aproape de esenta?
Sunt x si sunt solitar? - Nu, poti trai in cuplu si sa fi solitar!
Aveti propuneri de prezentare?

micaela:

--- Citat din: steliana din Marți, 14 August 2012, 22:58 ---singuratatea tanjeste dupa oameni, solitudinea te face sa te bucuri de tine insuti.

--- Terminare citat ---
asadar, un single e o sinusoida intre singuratate si solitudine.  :)

micaela:

--- Citat din: devita din Marți, 14 August 2012, 23:17 ---Solitar - esti solidar cu tine! Omul e insa fiinta sociala. Da, in singuratatea omul tanjeste, singuratatea doare!
Sunt noua in aceasta comunitate. M-am prezentat "sunt x, sunt singura". Acum ma gandesc, nimeni nu e singur pe pamant.
deci care ar fi alternativele mai aproape de esenta?
Sunt x si sunt solitar? - Nu, poti trai in cuplu si sa fi solitar!
Aveti propuneri de prezentare?

--- Terminare citat ---

la ora asta vii cu intrebari atat de profunde?  ;D glumesc. ;)

devita:
Deh, bioritmul! Poate cugeta fiecare conform bioritmului. Oricum, in viata reala nimeni nu se prezinta "sunt x si sunt maritata/ divortata etc.
Cel mult esti intrebat:
Casatorit - nu
Singur - eu am sa raspund: par eu a fi atat de infatuata incat sa ma consider singura pe planeta? :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă