Arhiva > Arhiva

Intrebari pentru un single

<< < (69/86) > >>

bit:
Eu zic ca-s de capul meu. Deci exista si avantaje.

Caroline:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Marți, 14 August 2012, 15:28 ---cea mai sigura varianta de-ati trece parjolu' de cineva e sa amesteci sexu in ecuatie.

--- Terminare citat ---

Azi sunt lurker.  oO Da' tot nu ma pot abtine: in consens, in principiu, cu exceptia frazei de mai sus... nu cred ca trece.

Lili Zamfirescu:
parjolu' mai trece, "simturili" se mai domolesc. la un moment dat citeam tot felul de articole pline de invataminte: cum sa mentii pasiunea vie si dupa 100 de ani de relatie, cum sa fi mereu sexicioasa, si bla, si bla. Poate nu erau chiar bla si bla, dar ma gandeam la sfaturile astea mai ales dupa 12 ore de munca, cand eram atat de stresata si de sfarsita ca nu-mi doream decat sa ma intind pe jos sa mor, veneam acas' si-l gaseam pe 'mnealui cu fulgi in par, jucandu-se pe net. Aveam atunci o dorinta de pasiune  :yeah:   ......sora cu crima.

silviu:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Miercuri, 15 August 2012, 11:33 --- veneam acas' si-l gaseam pe 'mnealui cu fulgi in par, jucandu-se pe net.
--- Terminare citat ---
se batea cu pernele si p'orma sa juca pe net? cu cine? ???

Caroline:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Miercuri, 15 August 2012, 11:33 ---parjolu' mai trece, "simturili" se mai domolesc.

--- Terminare citat ---

Io cre'ca-i exact invers...  :strambatura:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă